Αρχική » , , » Ίδρυση «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ 1983» (ΦΩΤΟ)

Ίδρυση «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ 1983» (ΦΩΤΟ)


Σήμερα Τετάρτη 13 Απρ. 2016 και ώρα 12:00, στην αίθουσα «ΑΙΓΛΗ» της ΛΑΕΔ, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Αποφοίτων Αξιωματικών της Τάξης ΣΣΕ 1983 με σκοπό την ίδρυση του συνδέσμου της Τάξης.

Συζητήθηκαν τα «βήματα» για την ολοκλήρωση του σκοπού αυτού, υπογράφθηκε πρακτικό από τους παρευρισκομένους (ιδρυτικά μέλη), καθώς και από όσους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα με σχετική εξουσιοδότηση. Ορίσθηκε 9μελης Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και καθορίσθηκε συνάντηση την επόμενη Τετάρτη 20 Απρ. 2016 στις 11:00 πάλι στην ΛΑΕΔ για τα περαιτέρω.

Ήδη δημιουργήθηκε και το σχετικό ιστολόγιο (μπλοκ) στην διευθυνση: http://sse83.blogspot.gr/ και e-mail: syndesmos.sse.1983@gmail.com.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ