Αρχική » , » Η ΕΑΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ let’s do it 2016

Η ΕΑΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ let’s do it 2016


Φέτος επαναλάβαμε τον ευπρεπισμό του κτηρίου της Π. Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πρέβεζας με καθαρισμό του περιμετρικού χώρου του κτηρίου και ελαιοχρωματισμό για επικάλυψη μηνυμάτων που στόλιζαν το κτήριο.!!!!

Κατά γενική ομολογία η εκδρομή στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και το πλήθος των μελών μας που συμμετείχε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ


Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΙΝΑΝΕ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

(eaasprevezas.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. Γνωρίζουν αραγε οι απόστρατοι οτι ΔΕΝ δικαιούνται να κανουν χρήση των Λεσχων Αξκων,αν δεν πληρώνουν καθε μήνα 3 τοις χιλίοις επί του βασικού μισθού τους;Πόσοι άραγε απόστρατοι το κανουν αυτο;
    Σύμφωνα με το Ν.2238/1952 «Περί Τροποποιήσεως και Συμπληρώσεως διατάξεων του Ν. 324/1914» (ΦΕΚ 280, τ. Α΄,7 Οκτ 1952) οι ε.α. Αξκοί δύνανται να είναι μέλη των Στρατιωτικών Λεσχών εφόσον το επιθυμούν και καταβάλλουν αναλόγως του βαθμού τους την εισφορά που αναλογεί στο βαθμό τους.H εισφορά για τα ε.ε. Στελέχη είναι υποχρεωτική λόγω ότι αποτελούν υποχρεωτικά μέλη τους, ενώ για τα ε.α. Στελέχη προαιρετική καθόσον εγγράφονται στη Λέσχη εφόσον το επιθυμούν.

    Σύμφωνα με τη Φ.876.41/23/268920 (Απόφαση ΥΕΘΑ/ΦΕΚ 803/τ.Β΄/4 Ιουν 76) «Περί Αυξήσεως της Μηνιαίας Εισφοράς Υπέρ Στρατιωτικών Λεσχών» καθορίστηκε το ύψος της εισφοράς σε ποσοστό 3 τοις χιλίοις επί του Βασικού Μισθού των Αξκών και με αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση to 1977 σε 3 τοις χιλίοις για τους Υπαξκούς.


    Κατόπιν του παραπάνω πλαισίου το οποίο ισχύει από το 1976 και εντεύθεν υποχρεούται ο εκάστοτε Δντης της Λέσχης να εγγράφει τα ε.α. Στελέχη ως μέλη της Λέσχης, καθόσον η εισφορά τους περιέρχεται απ’ ευθείας στη Λέσχη και αποτελεί οικονομικό της πόρο, ενώ δε σε περίπτωση που δεν το πράττει ενέχει ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ