Αρχική » , , , » Εντός χρονοδιαγράμματος οι μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς

Εντός χρονοδιαγράμματος οι μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς


Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τις μεταθέσεις στο προσωπικό του ΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν κοινοποιηθεί ήδη οι διαταγές μεταθέσεων ανώτερων αξιωματικών εξωτερικού, καθώς και αυτές των Συνταγματαρχών Όπλων - Σωμάτων. Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών και ενεργειών στο ΓΕΣ αναφορικά με την εκπόνηση των μεταθέσεων έτους 2016 τηρείται επακριβώς.

Ενδεικτικό είναι ότι οι ανωτέρω διαταγές, μεταθέσεων που ήδη έχουν κοινοποιηθεί, έχουν εκδοθεί έναν περίπου μήνα νωρίτερα από τις αντίστοιχες των παρελθόντων, πρόσφατων ετών.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16/04/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ