Αρχική » , , » Ανακοίνωση ΕΑΑΣ για ηλεκτρονική διαβούλευση Σ/Ν ΥΠΕΘΑ

Ανακοίνωση ΕΑΑΣ για ηλεκτρονική διαβούλευση Σ/Ν ΥΠΕΘΑ


Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έχει θέσει σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 11η Απριλίου 2016 και ώρα 14:00.

Προτρέπουμε τα Μέλη μας και όλους τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν προτάσεις σε θέματα ενδιαφέροντος. Ενδεικτικά σημειώνονται τα άρθρα 9 & 10 καθώς και το γεγονός ότι όπου ο Νόμος κάνει λόγο για Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, να περιλαμβάνει και τους αποστράτους (Στελέχη ε.α.).

Η Ε.Α.Α.Σ. συμμετέχει στη διαβούλευση με προτάσεις -απόψεις -θέσεις για υπεράσπιση και εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Μελών της.

Εκ της Ε.Α.Α.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ