Αρχική » , , , , » Η ΕΣΠΕΗΠ ΖΗΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ, ΩΡΑΡΙΟ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ)

Η ΕΣΠΕΗΠ ΖΗΤΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ, ΩΡΑΡΙΟ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ)


Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ, ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι ενόψει της συζήτησης στην Βουλή για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που ήδη βρίσκεται σε ηλεκτρονική διαβούλευση προτίθεται να καταθέσει την νέα επικαιροποιημένη πρότασή της για τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών (Ασφαλιστικό, Μεταθέσεις, Ωράριο εργασίας, Μισθολογικό κλπ).

Η πρόταση αυτή στην συνέχεια θα τεθεί υπόψη σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και στους βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ώστε να αξιολογηθεί από τους παραπάνω και στην συνέχεια να αξιοποιηθούν από την Βουλή και το ΥΠΕΘΑ.

Η Ένωση καλεί όλους τους συναδέλφους να αποστείλουν τις προτάσεις τους έως την Τετάρτη 13 Απριλίου στο email: espeep2012@gmail.com ώστε αφού αξιολογηθούν να συμπεριληφθούν στην επικαιροποιημένη πρόταση.

Η Ένωση θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να αναδειχτούν τα κύρια θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους αλλά και τις προτάσεις επίλυσής τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Θεοδώρου Γεώργιος              Λίτσιος Ευάγγελος
Υπολοχαγός (ΠΖ)                    Υπίλαρχος (Α)
 6937453787                          6977071924

1 σχόλια:

  1. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας’’, ενόψη των διαφαινομένων δυσμενών εξελίξεων (ασφαλιστικό, νέο μισθολόγιο, εθνικά θέματα) στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ), ώρα 11.00 ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλοι οι Φορείς των ΕΔ & ΣΑ, εν ενεργεία και αποστράτων, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ