Αρχική » , , , , , » Στη ΔΕΔ/ΓΕΣ τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υπτγος Νικόλαος Χιονής

Στη ΔΕΔ/ΓΕΣ τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υπτγος Νικόλαος Χιονής


Στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού τοποθετείται ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υπτγος Νικόλαος Χιονής

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων στο Στρατό Ξηράς, ο κ. Χιονής μετατίθεται στο ΓΕΣ, είδηση η οποία προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα, καθώς πρόκειται για έναν ικανό και άξιο αξιωματικό και αγαπητό ως άνθρωπο, που υπηρέτησε και μάλιστα δύο φορές με επιτυχία στην περιοχή μας.

Όπως είναι γνωστό ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, είχε υπηρετήσει ξανά πριν από αρκετά χρόνια στο νησί μας (Ρόδος), όταν είχε τον βαθμό του Λοχαγού, στο στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων στην Κάλαθο.

Από τότε είχε αποκτήσει αρκετούς και καλούς φίλους στη Ρόδο, τους οποίους αύξησε κατά την νέα παραμονή του στο νησί μας ως διοικητής της Μεραρχίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Χιονή θα πρέπει να τονιστεί ότι έγιναν σημαντικά πράγματα στο νησί όπως ιστορικές εκθέσεις κ.α. συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

(rodiaki.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ