Αρχική » , , , , » Απάντηση ΥΠΟΙΚ σε επιστολή ΕΣΠΕΗΠ σχετικά με επίδομα παραμεθορίου Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Απάντηση ΥΠΟΙΚ σε επιστολή ΕΣΠΕΗΠ σχετικά με επίδομα παραμεθορίου Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σε απάντηση της αριθμ. 3215/16.2.16 ερώτησης (ΕΔΩ και ΕΔΩ), που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. X. Παππάς, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 8 και του εδ. θ της παρ. 3 (Ειδικές Περιπτώσεις) του άρθρου 13 (Όρια ημερών εκτός έδρας) του ΠΔ 200/1993 Περί Οδοιπορικών Εξόδων Εσωτερικού του Στρατιωτικού προσωπικού των Ε.Δ. το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί ή είναι αποσπασμένο στο Νομό Έβρου και στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου (πλην Κρήτης) ως και το Στρατιωτικό Προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετεί ή τυγχάνει αποσπασμένο στα νησιά Σκύρο, Μύκονο και Θήρα, δικαιούται τέσσερις (4) ημέρες αποζημίωση εκτός έδρας το μήνα, για εκτέλεση υπηρεσίας, πλέον των δικαιουμένων λόγω θέσης και βαθμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου αυτού...

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ