Αρχική » , , » ΕΠΟΠ: Μας αποκλείουν από τα σχολεία του Στρατού (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΠΟΠ: Μας αποκλείουν από τα σχολεία του Στρατού (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Οι ΕΠΟΠ διαμαρτύρονται.

Αρκετοί είναι οι επαγγελματίες οπλίτες που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με τον αποκλεισμό τους από διάφορα σχολεία γενικού ή και ειδικού ενδιαφέροντος.

Η πρώτη σειρά ΕΠΟΠ που προσελήφθη συμπλήρωσε φέτος 14 χρόνια υπηρεσίας, ενώ όλες οι σειρές, πλην της τελευταίας, έχουν ήδη μονιμοποιηθεί. Παρά το γεγονός αυτό, οι υπαξιωματικοί επαγγελματίες οπλίτες δεν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα περισσότερα -αν όχι σε όλα- τα σχολεία του Στρατού Ξηράς. Όπου συμμετέχουν άλλοι υπαξιωματικοί διαφορετικής προέλευσης (ΕΜΘ, ΣΜΥ).

Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής είναι να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά παράπονα από τους ΕΠΟΠ οι οποίοι θέλουν να εκπαιδευτούν και μόνο για όφελος της υπηρεσίας τους. Σχετικά με διευκρινίσεις γύρω από το θέμα, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ σχετική ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Επικράτειας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 09/04/2016 – forapartida-forapartida.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ