Αρχική » , , » Α. Δημοσχάκης: Δώρισε τα έσοδα από το βιβλίο του στα ορφανά τέκνα των ΣΑ

Α. Δημοσχάκης: Δώρισε τα έσοδα από το βιβλίο του στα ορφανά τέκνα των ΣΑ


Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησε ο βουλευτής Έβρου και επίτιμος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αναστάσιος Δημοσχάκης. Αποφάσισε να παραχωρήσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου του «Από τον Έβρο... στην Κατεχάκη» υπέρ των ορφανών τέκνων οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προς τιμήν του πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την οποία βραβεύτηκε και ο εκδότης του βιβλίου Φαίδων - Γρηγόριος Κυδωνιάτης.

Η δωρεά προέρχεται από την κατά έτος διάθεση μέρους των κερδών από τις πωλήσεις και τα συγγραφικά δικαιώματα του προαναφερόμενου βιβλίου. Η επιταγή κατατέθηκε στον τραπεζικό λογαριασμό αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, η Διευθυντής του Ιδρύματος, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανασία Κορκοντζέλου και λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

(thestival.gr – Τάσος Ασλανίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ