Αρχική » , , » ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ Ι ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ Ι ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΗΠ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)


Ενημέρωση Μελών Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ για Οικονομική Προσφορά


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας για ακόμη μία χρονιά, μείωσε κατά 50% την ετήσια συνδρομή της απο τα 20€ στα 10€.

Συνεχίζοντας όσο μπορούμε στο να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και της οικογένειάς του αλλά και ενόψει των γιορτών του ΠΑΣΧΑ σας προσφέρουμε και σας ενημερώνουμε οτι το I.KTEO Ι.Β. ΣΓΟΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων προσφέρει οικονομική τιμή για τον έλεγχο επιβατικών οχημάτων Ι.Χ., φορτηγά έως 3.5Τ, μοτοσυκλέτες και ανανεώσεις καρτών καυσαερίων για όλα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης μας για το έτος 2016 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 1ου Βαθμού συγγένειας.
 
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ και να δηλώσουν μέχρι και 20 Απριλίου 2016 την μάρκα και την πινακίδα του αυτοκινήτου τους.

Στην συνέχεια η κατάσταση θα δοθεί στο ΙΚΤΕΟ και σύμφωνα ΜΟΝΟ με αυτή την κατάσταση και χωρίς κανένα άλλο αποδεικτικό στοιχείο
οι ενδιαφερόμενοι θα πηγαίνουν και θα κάνουν χρήση  την συγκεκριμένοι οικονομική προσφορά.

Ανάλογη κατάσταση θα αποσταλεί στο ΙΚΤΕΟ για το έτος 2016 εκτός από τα τέλη Απριλίου 2016 και στο τέλος Σεπτεμβρίου 2016 όπου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τακτικές μεταθέσεις για το τρέχον έτος.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του ΙΚΤΕΟ Ι.Β. ΣΓΟΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την συνεργασία και την οικονομική προσφορά.

Χειριστής του προγράμματος ορίζεται ο Αναπ. Γραμματέας της Ένωσης ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ) Στρατσιάνης Παναγιώτης τηλ. επικοινωνίας 6936563126 και *736126 για πληροφορίες -διευκρινήσεις 10:00-13:00 και 18:00 - 20:00 καθημερινά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ