Αρχική » , , , , , » «Οι ΕΔ είναι ο μοναδικός ενεργός μηχανισμός!»

«Οι ΕΔ είναι ο μοναδικός ενεργός μηχανισμός!»


Συνταγματάρχης Μπαντιμαρούδης: Η ζώσα απόδειξη ότι οι Ένοπλες μας Δυνάμεις είναι ο μοναδικός ενεργός μηχανισμός!

Σου προκαλεί εντύπωση από την πρώτη στιγμή για τον δυναμισμό του και κυρίως για την πρακτικότητα της σκέψης του. Πρώτος στην σκληρή δουλειά που μεταμόρφωσε το εγκαταλειμμένο στρατόπεδο του 722 ΤΜΧ της Αλεξάνδρειας σε λειτουργική δομή ανοικτής φιλοξενίας των προσφύγων. Και όλα αυτά με λιγοστά μέσα και με τα στελέχη και τους οπλίτες της 3ης ΣΑΣ, που βλέποντας τον διοικητή τους να μπαίνει μπροστά, προσπάθησαν ακόμη περισσότερο.

Ο λόγος για τον Συνταγματάρχη Αεροπορίας Στρατού και διοικητή της 3ης Σχολής Αεροπορίας Στρατού που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας κ. Μπαντιμαρούδη Χαράλαμπο (τελευταίος από δεξιά στην φωτογραφία, μαζί με τον δήμαρχο και τον Μέραρχο). Του αξίζουν λοιπόν τα θερμότερα των συγχαρητηρίων γιατί αποδεικνύει στην πράξη ότι οι ίδιος, όπως και όλοι οι αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων, συγκροτούν τον μοναδικό ενεργό μηχανισμό που λειτουργεί σε αυτό το κράτος πλέον!

(eleytheriadhs.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ