Αρχική » , , » Κατάλληλοι Υποψήφιοι Δόκιμοι Λιμενοφύλακες έτους 2015 (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Κατάλληλοι Υποψήφιοι Δόκιμοι Λιμενοφύλακες έτους 2015 (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015 που κρίθηκαν Κατάλληλοι απο ΑΝΥΕ - Ανακοίνωση με Πρόγραμμα Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών


1. Ανακοινώνεται ότι ο αλφαβητικός Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015, οι οποίοι υπεβλήθησαν σε Ιατρικές εξετάσεις, παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ) και κρίθηκαν ως υγειονομικώς κατάλληλοι, αναρτήθηκε την 08-4-2016 ημέρα Παρασκευή στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

2. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, αποκλείονται του διαγωνισμού.

3. Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλοι, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών οι οποίες θα διεξαχθούν στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ), ως ακολούθως:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
12-04-2016
Τρίτη
08:30
-       ΒΟΓΙΑΤΖΗ Μ.και ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Σ. (γυναίκες υποψήφιες)
-       από ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Β. έως και ΜΙΓΔΑΝΗΣ Α. (άνδρες υποψήφιοι)
13-04-2016
Τετάρτη
08:30
από ΜΙΧΑΛΑΙΝΑΣ Κ.  έως και ΨΥΧΑΡΗΣ Α. (άνδρες υποψήφιοι)
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ  ότι όλοι  οι υποψήφιοι κατά την παρουσίασή τους για Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους:

α. Το Δελτίο Ταυτότητάς τους, καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.
β. Μπλε στυλό, μολύβι, γομολάστιχα και ξύστρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ