Αρχική » , » Εγκαίνια Αναβαθμισμένων Κοινόχρηστων Υποδομών Μέριμνας Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ)

Εγκαίνια Αναβαθμισμένων Κοινόχρηστων Υποδομών Μέριμνας Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ)


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέριμνας στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, και συγκεκριμένα των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών και των οικείων τους, την Τρίτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των αναβαθμισμένων κοινόχρηστων υποδομών μέριμνας της Ναυτικής Βάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στα εγκαίνια παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης ΠΝ.

Οι αναβαθμισμένες υποδομές είναι διαθέσιμες για το σύνολο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών του ΠΝ ανεξαρτήτως εάν διαμένουν στον οικισμό και υλοποιήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τα ερωτηματολόγια που είχαν διανεμηθεί στο προσωπικό ώστε να είναι στοχευμένες στις πραγματικές ανάγκες του. Στο πλαίσιο μείωσης της επιβάρυνσης του προσωπικού έχουν ανατεθεί σε ιδιώτες λειτουργίες παροχής υπηρεσιών στην εν λόγω βάση, όπως έχει σχεδιαστεί και για τη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού, ώστε να μην απασχολείται προσωπικό εκτός των κυρίων καθηκόντων του.

Οι κυριότερες αναβαθμίσεις υποδομών που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

α. Αναβάθμιση υφιστάμενης πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
β. Κατασκευή νέας παιδικής πισίνας και περιβάλλοντα χώρου
γ. Ενεργοποίηση ψησταριάς και αναψυκτηρίου πισίνας
δ. Αναβάθμιση/Πιστοποίηση παιδικής χαράς
ε. Ενεργοποίηση παιδικού κινηματογράφου και γηπέδου Μπάσκετ
στ. Διαμόρφωση/επαναλειτουργία πλαζ
ζ. Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και περιφράξεων.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(hellenicnavy.gr - Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ - Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ)

1 σχόλια:

  1. Την ίδια ώρα πάντως σε μονάδες της αεροπορίας δεν υπάρχει ούτε κυλικείο να πιείς εναν καφέ γιατί οι συμβάσεις με τους ιδιώτες εχουν λήξει και η ανικανότητα αυτων που ασχολούνται στο ΓΕΑ με τα θέματα στηριξης του προσωπικου είναι πλεον αμέτρητη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ