Αρχική » , , , , , » Δελτίο Τύπου ΠΣΑΕΜΘ για προτεινόμενο μισθολόγιο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ από «ομοσπονδία» Στρατιωτικών

Δελτίο Τύπου ΠΣΑΕΜΘ για προτεινόμενο μισθολόγιο ΕΜΘ-ΕΠΟΠ από «ομοσπονδία» Στρατιωτικών


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας τις τελευταίες μέρες έγινε αποδέκτης πλειάδας παραπόνων εν ενεργεία συναδέλφων σχετικά με πρόταση για το νέο μισθολόγιο που απέστειλε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκαλούμενη «ομοσπονδία» εν ενεργεία στρατιωτικών και στην οποία ζητείται η «σύνδεση των αποδοχών με το φερόμενο διοικητικό βαθμό» καθώς και την «αντιστοίχηση των στρατιωτικών κατηγορίας ΕΜΘ-ΕΠΟΠ με  την κατηγορία Δημοσίων Υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)» , όταν οι αποδοχές αυτών των κατηγοριών με το σημερινό μισθολόγιο είναι κοντά σε αυτό των στελεχών προελεύσεων σχολών ΑΣΣΥ!!!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας  δηλώνει την αντίθεση του με τις παραπάνω προτάσεις και...

Για συνέχεια διαβάστε αναλυτικά το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

2 σχόλια:

  1. μια ερώτηση:
    πόσα εγγεγραμμένα μέλη έχει ο ΠΣΑΕΜΘ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε ,μπορείτε να απευθυνθείτε επώνυμα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αποστράτων Μακράς Θητείας και να σας επιλύσουμε όλες σας τις απορίες. Σίγουρα ο ΠΣΑΕΜΘ έχει εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα τα περισσότερα μέλη από όλα τα ΝΠΙΔ αποστράτων και εν ενεργεία.Και αυτό το αποδεικνύουμε κάθε έτος με την φορολογική δήλωση που υποβάλλουμε,όπως από το νόμο υποχρεούται να κάνει κάθε ΝΠΙΔ.Οπότε επώνυμα μπορείτε να απευθυνθείτε στον σύλλογο μας,να μας προσκομίσετε και αντίστοιχα φορολογικά έγγραφα άλλων ΝΠΙΔ ε.α και ε.ε και να κάνουμε τις συγκρίσεις,ώστε να μην έχετε καμιά απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ