Αρχική » , , , » Διαδικασία Μονιμοποίησης ΕΠΟΠ (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ - ΦΕΚ)

Διαδικασία Μονιμοποίησης ΕΠΟΠ (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ - ΦΕΚ)


Άρθρο 1 Ημερομηνία Διεξαγωγής των Εξετάσεων στο Στρατό Ξηράς

1. Οι γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας/αξιολόγησης πριν τη μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ, προκηρύσσονται τέσσερις (4) μήνες πριν τη συμπλήρωση, από τους επιθυμούντες να μονιμοποιηθούν, της επταετούς υποχρέωσης παραμονής τους στις ΕΔ.

2. Ημερομηνία διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων δοκιμασίας/αξιολόγησης πριν τη μονιμοποίηση, για τους υπηρετούντες στο ΣΞ ΕΠΟΠ, με έτος πρόσληψης το 2010 και...

Διαβάστε αναλυτικά την Υπ. Απόφαση με Αριθμ. Φ.394/4/386103/Σ.1013 (ΦΕΚ Β' 1587/06-06-2016):

3 σχόλια:

 1. ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Ανακαταταγέντες (και οσα «βύσματα» τους στηρίζουν συνήθως απόστρατοι που εχουν κάνει τις Μονάδες σουβλάκι με πίτα –σαγιονάρα bella –χάνι της Γραβιάς) ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (διαφανείς διαδικασίες προσλήψεων).
  ΠΑΛΙ Η «ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ» ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΣΥΖΗΤΉΣΙΜΗ» ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟ 100 ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ 30 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ» ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
  ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ «ΔΙΑΡΡΟΕΣ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ «ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.ΕΘ.Α ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ» κατά κοινώς «βύσμα» επι το πλείστον παιδιά πολιτών θα αποκλείονται απο «τις εξετάσεις» διότι θα ειναι «prive”.
  ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ.
  Επιτέλους ας το καταλάβει ο Υπουργός Αμυνας κ Πάνος Καμένος και ο Υφυπουργός κ Δημήτρης Βίτσας ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΤΟΣ Α.Σ.Ε.Π διότι ολα τα «βύσματα» συνήθως γιοί και κόρες «αποστράτων» εισέρχονται στον Κρατικό τομέα με “prive” Εξετάσεις αφού τους εχει δοθεί κατά 80%-90% τα θέματα των εξετάσεων ‘»ΤΣΙΜΠΑΝΕ» τα 1.000 euros +ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ OFF-ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ δηλαδή με πέντε (5) υπηρεσίες τον μήνα ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 5 χ12 = 60 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ OFF –ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
  Αν εκτελούν (που σκοτώνονται ποιός θα κάνει) παραπάνω ημέρες Υπηρεσία ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ OFF-ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
  Ειναι απλά τα πράγματα πολλαπλασιάστε τις Υπηρεσίες (Χ) μήνες +ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ Τις 30 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ +ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ +ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.
  Βάλτε τώρα οτι ο ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 22 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ + ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ –ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ –ΠΑΣΧΑ.
  ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΓΕΝΤΕΣ (ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ) ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΠ.ΟΠ – Ε.Μ.Θ –Ο.Β.Α ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 100 -140 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ OFF –ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
  Η Troika ειπε να απολυθούν ολοι οι ανακαταγέντες που ειναι και Συμβασιούχοι γιατί θεωρεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ που εδωσαν «εξετάσεις» στις οικίες Μονάδες αφού ειχαν τα ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
  Η TROIKA ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ Α.Σ.Ε.Π ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ και την κ ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον κ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 13 Ιουν 2016, 9:51:00 π.μ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΔΙΑΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ