Αρχική » , , » Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΠΕΗΠ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ (BINTEO)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΠΕΗΠ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ (BINTEO)


O Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου Γιώργος Θεοδώρου μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Ασφαλιστικό, μισθολογικό, ωράριο εργασίας, συνταξιοδοτικό. Επίσης δίνει είδηση για αγωγές που αφορούν την υπερωριακή αποζημίωση των Στρατιωτικών που έχουν εκδικαστεί και αναμένονται οι αποφάσεις τις δικαιοσύνης. Τέλος μιλά για το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ππου συμμετέχουν οι μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών της Χώρας και για επόμενα βήματά του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

1 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΝΦΕΡΕΡΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ -1ον ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ-2ον ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ-3ον ΕΙΧΑΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ-ΑΛΛΟ ΤΑ ΞΙΦΗ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΠΙΓΚΟΥΤΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΑ ΞΙΦΗ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ-ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΣ ΔΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ πχ 2013 ΚΑΙ 2015 ΜΙΣΘΟ 2016 ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ-ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΡΑΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ- ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟ.....ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ