Αρχική » , , , , , , » Mισθολογικές ωριμάνσεις και προαγωγές Στρατιωτικού Προσωπικού (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Mισθολογικές ωριμάνσεις και προαγωγές Στρατιωτικού Προσωπικού (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Έγγραφο ΥΠΕΘΑ (ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ) προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ και ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, με το οποίο ενημερώνει ότι βρήκε ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές ωριμάνσεις και προαγωγές του στρατιωτικού προσωπικού και τα καλεί να προβούν και αυτά σε ανάλογες ενέργειες αρμοδιότητάς τους.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:2 σχόλια:

 1. ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ «ΡΕΦΑΡΙΣΜΑ» ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ απο :1. ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ 2.ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ 3.ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΛΟΓΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ.Μιλάτε και απο επάνω ενώ εισαστε βολεμένοι σε σταθερές «θεσούλες» του Δημοσίου?
  Το «ανθρώπινο δυναμικό» που χρησιμοποιείτε σαν επικοινωνιακός ορος στο εγγραφο του Υπουργείου (λές και στην υπόλοιπη κοινωνία δεν υπάρχουν ανθρωποι) μπορεί να εκτελεί τις αποστολές του οι οποίες ομως εχουν μειωθεί στο ελάχιστο λόγω Κρίσης και ετσι εχουμε τους Χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας να πετάνε συνολικά τρείς (3) ωρες τον μήνα κατανεμόμενες δύο (2) ωρες ημερήσια Πτήση και μια (1) νυκτερινή και πάντα «υπο προυποθέσεις» γιατί υπάρχουν και τα computers των συσκευών Πτήσεων που «μπαίνουν».
  Αναφέρετε το εγγραφο για «καθεστώς δικαίου» ενώ συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ διότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ –ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ γιατί και πάλι δεν λέτε να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΝΟΜΟ 3883/2010 ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ 88 εκατ. Euros ΕΤΗΣΙΩΣ.(σελίς 22 Αρθρο 25 του link )
  Eτοιμος Νόμος υπογραμμένος απο τον πρώην Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α και τωρινό Πρόεδρο της Ευρωπαικής Στρατιωτικής Επιτροπής Στρατηγό κ Μιχάλη Κωσταράκο απο 16 Σεπτ.2014.
  http://www.onalert.gr/userfiles/IERARXIA_PROAGOGES.pdf
  Ο ανωτέρω Αναθεωρημένος Νόμος 3883/2010 Διατηρητέος υπό Προαγωγή σε συνδυασμό με τον «καταργηθέντα» Νόμο 4336/2015 (ψηφίστηκε 14Αυγούστου) που προέβλεπε συντάξεις Στρατιωτικών στα 58 χρόνια συνείσφερε στα Ταμεία 32 εκατ. Euros ΕΤΗΣΙΩΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ.
  ΕΤΗΣΙΟΝ ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ : 88 + 32 = 120 εκατ. euros ετησίως Χ 6 χρόνια = 720 εκατ.euro
  Για «υπερωρίες» και «πληρωμή Αργιών» μου θυμίζει παλιά ρήση του πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Γιώργου Παπανδρέου που ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ενώ αμα κοιτάξετε τα παρουσιολόγια Προσωπικού θα παρατηρήσετε οτι τα “off υπηρεσίας» εχουν εκτοξευθεί στις 120 -150 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
  Καμμία υπηρεσία δεν ειναι πραγματική 24 –ωρη γιατί ΟΛΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ενώ υπάρχει και η ¨τροποποίηση» να εκτελούνται με ΚΑΘΕΣΤΩΣ 8 –ΩΡΟΥ ΒΑΡΔΙΑΣ οπως σε ολην την Ευρωπαική Ενωση.
  Τα «κίνητρα για παραμονή στο Στράτευμα» να πάτε να ρωτήσετε του «κυρίους» που λαμβάνουν ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ αν θέλουν οι Αξιωματικοί Εδάφους να αποστρατεύονται 58 χρόνων.
  Δηλαδή εχουμε την ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ οι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ που ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ 5% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ «ΚΟΣΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ 58-60 ΧΡΟΝΩΝ ενώ οι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 52-54 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 58 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ Ο ΝΟΜΟΣ 4336/2015 14 Αυγούστου 2015 ψηφίστηκε (σελίς 931 Αρθρο 1 παράγραφος 7.4 α του κάτωθι link).
  http://www.hba.gr/Main/fek/n3869/FekA94.pdf
  «καταργήθηκε» δύο μήνες αργότερα στις 17 Οκτωβρίου με τον ΝΟΜΟ 4337/2015 (σελίς 1170 Αρθρο 1 παράγραφος 6)
  http://www.dskil.gr/files/4337-2015.pdf
  Εχουμε Εισαγωγικό Μισθό Ιδιωτικού τομέα στα 450 euros (πολλές φορές μικτά) και ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 800 euros «καθαρά στο χέρι» και μάλιστα σε ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ οπως και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ 5% ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 58 -60 ΧΡΟΝΩΝ.
  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΣΥ-ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ...ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ-ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΦΟΥ...ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΟΣΑ ΠΑΝΕ ΟΣΑ ΕΛΘΟΥΝ-ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΟΤΥΠΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ 60 ΕΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ