Αρχική » , , , , » Η ΕΦ Κύπρου καλεί για κατάταξη και Ελλαδίτες με μισθό 1.127€ και άλλα προνόμια (BINTEO)

Η ΕΦ Κύπρου καλεί για κατάταξη και Ελλαδίτες με μισθό 1.127€ και άλλα προνόμια (BINTEO)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε νέους που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν επαγγελματικά στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου απευθύνει η κυπριακή κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται η πρόσληψη 3.000 συμβασιούχων οπλιτών (ΣΥΟΠ), με την κατάθεση των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένου να διαρκεί έως τις 24 Ιουνίου. Ο διαγωνισμός συμπεριλαμβάνει και πρόσκληση σε Ελλαδίτες ενδιαφερόμενους (αν δεν καλυφθούν οι θέσεις με Ελληνοκυπρίους), οι οποίοι στο επόμενο στάδιο θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά μία σκέψη, ακόμα και αν καλυφθούν οι 3.000 θέσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας το υπουργείο Άμυνας θα επιλέξει άλλα 500 άτομα που θα υποβάλουν αιτήσεις από την Ελλάδα, τα οποία θα συμπεριληφθούν σε κατάλογο επιλαχόντων.

Στα ωφελήματα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μηνιαίος μισθός 1.127 € (+13ος), καθορισμένο ωράριο, σχέδιο σπουδών σε ιδιωτικά πανεπιστήμια με μειωμένα δίδακτρα έως 50%, σχέδιο υποτροφιών, μοριοδότηση για μελλοντικές προσλήψεις στην Εθνική Φρουρά και την Αστυνομία κ.ά. Το υπουργείο έχει θέσει ως όριο ηλικίας για τους επαγγελματίες οπλίτες που θα επιλεγούν τα 32 έτη, ενώ υπάρχουν και άλλα κριτήρια, όπως συγκεκριμένος δείκτης μάζας σώματος, λευκό ποινικό μητρώο κ.ά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΜ (https://newarmy.mod.gov.cy/) και για περισσότερες πληροφορίες στα επαρχιακά στρατολογικά γραφεία. Η επιλογή των 3.000 θα γίνει από επιτροπή αξιολόγησης, την οποία θα συστήσει ο υπουργός Άμυνας βάσει της σχετικής νομοθεσίας. Όπως ανέφερε ο υπουργός στόχος είναι οι επαγγελματίες οπλίτες να βρίσκονται στα κέντρα εκπαίδευσης τον ερχόμενο Νοέμβριο. Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Κυπριακό Κέντρο Στρατηγικών Μελετών, μέσω της ετήσιας έκθεσής του «Οι στρατιωτικές δυνάμεις στην Κύπρο 2016», είναι αποκαλυπτικά για τους στρατιωτικούς συσχετισμούς στο νησί. Εν προκειμένω, υπάρχει ένας εθνοφρουρός για κάθε 3,5 Τούρκους στρατιώτες (χωρίς τους εφέδρους).

Η Εθνική Φρουρά αριθμεί 12.000 ενεργά στελέχη και επιπλέον 50.000 εφέδρους. Το σύνολο του ελληνοκυπριακού στρατιωτικού δυναμικού υπό τα όπλα (συμπεριλαμβανομένων και των 950 στελεχών της ΕΛΔΥΚ) είναι 62.950 στελέχη.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 05/06/2016)

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων θα είναι διαθέσιμη απο 3-24 Ιουνίου EΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

3 σχόλια:

 1. ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΣΕΠ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΕΔΩ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ-ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΄΄΄ΤΡΟΥΠΩΣΑ ΑΣΕ ΜΕ ΑΦΟΥ ΤΡΟΥΠΩΣΑ. . . . ΠΑΩ΄΄΄ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΚΩΣΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ-ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟ.....ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ.-
  TΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΠΡΩΤΑ ΑΣΕΠ ΜΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΡΤ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 5 ΕΤΙΑ ΠΑΝΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΥΠΕΘΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Που ζεις?Εδώ είν'Ελλάδα.Ακόμα και στις σχολές γίνονται νοθείες.

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 21 Ιουν 2016, 8:39:00 μ.μ.> ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ