Αρχική » , » Οι Στρατιωτικοί της Σύμης υποδέχτηκαν την Ε.Σ.Π.Ε.Ρ.Κ.

Οι Στρατιωτικοί της Σύμης υποδέχτηκαν την Ε.Σ.Π.Ε.Ρ.Κ.


Στην Σύμη παρευρέθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης των συναδέλφων τόσο για τους σκοπούς ίδρυσης του σωματείου αλλά και για θέματα που «τρέχουν» και τους απασχολούν γενικότερα.

Η Συμμετοχή των λιγοστών συνάδελφων που υπηρετούν εκεί ήταν παραπάνω από ικανοποιητική και πέραν της αναμενόμενης, γεγονός που έδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις στην διοικούσα επιτροπή.

Κατά την παρουσίαση, έγινε εκτενής ανάλυση στις αρχές και σκοπούς ίδρυσης της Ενώσεως, των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων, αλλά και των επικείμενων δράσεων και πρωτοβουλιών όπως την ανάδειξη και υποστήριξη των συναδέλφων που μετέχουν και συμβάλουν σε διαφορές κοινωνικές δραστηριότητες, καθώς και μια σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες που έχουν ως στόχο και σκοπό να βοηθήσουν τον συνάδελφο στρατιωτικό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί, κατέθεσαν και ρώτησαν για τρέχοντα μείζονα προβλήματα που αφορούν τους ίδιους και τις οικογένειες τους, όπου δόθηκε έμφαση κυρίως στα οικονομικά θέματα αλλά και σε υπηρεσιακά όπως, οι επικείμενες μεταθέσεις και η άδικη μοριοδότηση των στελεχών που δεν έχουν λάβει τα μόρια που αναλογούν στις ΕΔΦ, τέλος έγινε συζήτηση ως προς την διαβίωση και το κόστος ζωής κυρίως σε νοικιάσεις σπιτιών και προμήθειας ειδών διατροφής και οικοσυντήρησης.


Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΣΠΕΡΚ με την εικόνα των καλύτερων εντυπώσεων από την εκδήλωση, ευχαριστεί θερμά τους συνάδελφους στρατιωτικούς που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και υποσχέθηκε την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων τους, εντός του οριοθετημένου στρατιωτικού και διοικητικού πλαισίου, επίσης ευχαριστεί θερμά τον κ. Αγαπητό Σκιαθίτη και το Café Bar ΚΑΝΤΙRΙΜΙ για την υπέροχη φιλοξενία τους.

(espeerk.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ