Αρχική » , , , » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Αν. ΑΤΤΙΚΗΣ στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Αν. ΑΤΤΙΚΗΣ στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ (ΦΩΤΟ)


Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής.

Τον Σύνδεσμο υποδέχτηκε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, Ταξίαρχος Παν. Γεωργόπουλος, ο οποίος δώρισε βιβλίο με τις συλλογές του Μουσείου, ενώ, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Αν. ΑΤΤΙΚΗΣ Θ. Μπριάνης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα των Έφεδρων Αξιωματικών.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί ξεναγήθηκαν στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου συνοδευόμενοι από έμπειρο ξεναγό. Εκτός των μελών που συμμετείχαν στην επίσκεψη, το παρόν έδωσαν και οι Αντιπρόεδρος Ευ. Θεοδοσόπουλος, Γ.Γ. Γεώ. Μιχαήλ και τα μέλη του Δ.Σ. Μ. Φιλιππίδης και Λ. Ρίζος.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ