Αρχική » , , , » Συνάντηση ΕΑΑΣ με τον Τομέα Άμυνας της ΝΔ

Συνάντηση ΕΑΑΣ με τον Τομέα Άμυνας της ΝΔ


Γνωρίζουμε στα Μέλη μας ότι την 15η Ιουνίου 2016 έλαβε χώρα συνάντηση του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. κατόπιν αιτήματος της ΝΔ και της ομόφωνης αποδοχής του από το Δ.Σ. της Ενώσεως. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα μας με την παρουσία της πλειοψηφίας (10 από 11) των Μελών του Δ.Σ., ενώ από την πλευρά του Τομέα Άμυνας/ΝΔ ήταν ο επικεφαλής τομεάρχης Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης (τ. ΥΦΕΘΑ) με τους συνεργάτες του Υπτγο ε.α. Αθανάσιο Κυριακόπουλο και Σχη (Ο) ε.α. Ιωάννη Κοτσαρίδη.

Η συνάντηση άρχισε με καλωσόρισμα και μικρή εισαγωγή από τον Πρόεδρο. Ακολούθως έγινε μια πλήρης ενημέρωση για την Ε.Α.Α.Σ. και τα Παραρτήματά της, (Φύση –Σκοποί, Μέλη, Οργάνωση – Διάρθρωση, Διοίκηση και Λειτουργία, Αρμοδιότητες του Προέδρου - Αντιπροέδρου - Διοικητικού Συμβουλίου, Οικονομικά και Διάφορα) όπου επισημάνθηκε ο θεσμικός (διττός) ρόλος της Ε.Α.Α.Σ. και η ανάγκη ισχυροποίησης αυτού. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο γεγονός ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η συμμετοχή της σε όλα τα θέματα που αφορούν τα Μέλη της και εν γένει τα Στελέχη των Ε.Δ. Για τα ειδικά θέματα της Ε.Α.Α.Σ. τονίστηκε ξανά η συνέχιση των ΕΑΑ ως ΝΠΔΔ υπό το ΥΠΕΘΑ με αναμόρφωση του ιδρυτικού νόμου αυτών και αναλύθηκε η ρεαλιστική απαίτηση διάθεσης προσωπικού για την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Αναλύθηκαν τρέχοντα θέματα και οι Θέσεις –προτάσεις της Ε.Α.Α.Σ. όπως επιγραμματικά εμφαίνονται παρακάτω:

• Μη ένταξη των Ε.Δ. στον ΕΦΚΑ, αλλά παραμονή στο Δημόσιο με συνέχιση εξάρτησης της σύνταξης των ε.α. Στελεχών από το ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ των ε.ε. Στελεχών των Ε.Δ. (Παρομοίως για τα Ταμεία των Ε.Δ.). Απένταξη των μερισμάτων από τον συνυπολογισμό των μερισμάτων στη μηνιαία σύνταξη.

• Ταυτοποίηση στο νέο ασφαλιστικό των 35/35ων στα 42/42α με αποκατάσταση μισθών και συντάξεων στα επίπεδα Ιουλίου 2012 (πλήρη εφαρμογή αποφάσεων ΣτΕ). Επανυπολογισμός των συντάξεων με αντιστοιχία μισθού εξόδου απ' την Υπηρεσία και συντάξιμων ετών, χωρίς ρήτρες ηλικίας αποχώρησης.

• Εξάλειψη των μειώσεων λόγω ηλικιακών κριτηρίων που επεβλήθησαν στους αποστρατευθέντες με αίτησή τους ενωρίτερον βάσει νόμου.

• Άρση της μείωσης του 60% επί των συντάξιμων αποδοχών για εργασία μισθωτού ή αυτοαπασχολούμενου.

• Επιδίωξη “ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ” της Στρκης Δικαιοσύνης, της ΣΣΑΣ κα της ΣΣΑΝ.

• Ενεργοποίηση του ψηφισθέντος από το 2014 ΕΤΕΘΑ, αντί της προτεινόμενης Υπηρεσίας “Στρατιωτικού” ΤΑΙΠΕΔ του προς ψήφιση ν/σ του ΥΠΕΘΑ και υλοποίηση των υποβαλλομένων με διαβούλευση προτάσεων της Ε.Α.Α.Σ. επί του εν λόγω ν/σ.

• Υποστήριξη ίδρυσης ενιαίου πυλώνα ασφάλισης Ε.Δ. & Σ.Α. στο Δημόσιο με ενοποίηση όλων των Ταμείων υπό οδηγό το ΜΤΣ, έως την ορισθείσα προθεσμία ένταξης στον ΕΦΚΑ της 1ης Ιουλ. 2016.

• Αποκατάσταση των οικονομικών αποθεματικών των ταμείων λόγω PSI.

• Διάφορα θέματα ΜΤΣ –ΕΚΟΕΜΣ (με ειδική μνεία στην υπόθεση “PICAR”), ΝΙΜΤΣ και ΑΟΟΑ (πρόγραμμα Πικερμίου).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης γινόταν συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων επί των διαφόρων τεθέντων θεμάτων. Παράλληλα τονίστηκαν τα σημεία όπου υπήρχε εμφανής ενέργεια ή παράλειψη αυτής από το κόμμα της ΝΔ στο παρελθόν εις βάρος των Στελεχών των Ε.Δ.. Η συνάντηση έκλεισε με την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών και την επιθυμία συνέχισης της επικοινωνίας με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση των θεμάτων της Ε.Α.Α.Σ. και των μελών της.

Επισημαίνουμε στα Μέλη μας ότι είναι η πρώτη φορά που προσέρχεται τομέας άμυνας πολιτικού φορέα στην Ε.Α.Α.Σ. για αυτή τη μορφή συνάντησης και αυτό θα συνεχιστεί για οποιοδήποτε πολιτικό φορέα το επιθυμεί. Αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για το συνάδελφο και τη ρεαλιστική συμμετοχή στα κέντρα αποφάσεων για τα θέματα που μας απασχολούν.

Εκ της Ε.Α.Α.Σ.

10 σχόλια:

 1. Στους απανταχού πολιτικούς . Από ευχές για υπομονή , κουράγιο έχουμε χορτάσει…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.ΑΛΛΑ 12 ΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.20 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.20 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ 20 ΕΞΩΔΙΚΩΝ-ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ – ΙΚΑ & ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΣΥΡΟΥ

  ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

  ΑΚΟΜΑ 20 ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

  Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
  ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14/6/2016 14 ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ , ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  ΚΑΙ 2 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ .

  ΝΟΜΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΨΕΓΑΔΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ , ΕΣ ΑΕΙ ,

  ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.

  ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α Ρ Ε Ι Ο Υ Π Α Γ Ο Υ

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΙΜΟΙ .

  Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΑΡΑΖΕΙ .
  Η Ε.ΣΥ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΉ ΧΩΝΕΨΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΚΑΛΏΤΟ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ

  ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΔΥΝΑΜΗ , ΦΩΣ

  Ε.ΣΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ
  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ???????

  ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΟΥ….
  ΚΑΤΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟΝ ΣΟΥ ??(ΕΝΦΙΑ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ)

  ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ ???

  ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ?? ? ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ?????

  ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΕΛΛΗΝΑ………-)+(-

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙ. Ε.ΣΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα χαρατσια τους γινονται βεβαιωμενες ωφειλες ,την πατησαμε αγαπητε γιατι ζουμε με κουτσουρεμενες συνταξεις, δεν υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης για ενφια και φορο εισοδηματος καθε χρονο θα αυξανονται θα τοκιζονται ,η αποφαση του ΣΤΕ εφαρμοστηκε με ''κοροιδια κατα το ημισυ''

   Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξυ τα ψιχουλα επιστροφης ,ηρθε η τωρινη κυβερνηση και τα πηρε πισω και πιο πολλα με την ιατροφαρμακευτικη περθαλψη, η οποια δεν υπαρχει

   Διαγραφή
 3. ΕΛΕΟΣΣΣΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΖΑΠΕΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 3,4% ΦΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ 24% ΦΠΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ . Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ 200 Ε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. - Καταδικάσατε 40 χρόνια το στράτευμα χρεώνοντας του την τραγωδία της Κύπρου χωρίς να γίνει καμία δίκη και με κλειστό τον φάκελο της προδοσίας των πολιτικών υποθάλποντας τους εγκληματίες που οδήγησαν την πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση.
  - Αφήσατε έντιμους συναδέλφους σας (σήμερα λαϊκούς ήρωες) να πεθάνουν στην φυλακή.
  Έρχεται όμως η Νέμεσις οι συντάξεις σας θα οδευσουν στα 360 ευρω οι καταθέσεις σας μπλοκαρισμένες , ούτε το νοίκι (ενφια) θα έχετε, στην ουρά για 60 ευρω και σε λίγο και στην ουρά για λίγο φαί με σκυμμένο κεφάλι . ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΤΑ 70 + ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΑΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ "ΚΑΛΑ"
  ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ "ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ",ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ
  ΣΤΡΟΥΓΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ
  ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ
  ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
  ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ
  ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΕΑΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ Σ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
  ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κε ΔΑΝΙΑ;ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝ
  ΤΟΛΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ" ΤΗΣ ΝΔ,ΝΑΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
  ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΚΟΥΣ ΟΨΙΜΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΑΥΤΗ Η ΕΑΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μονο που τους βλεπεις , καταλαβαινεις ποσο δραστηριοι ειναι... και σεξυ... φυσικα

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ