Αρχική » , , , , , » Προαγωγές Μονίμων Υπαξιωματικών Ο-Σ ΣΞ (ΑΔΑ: ΩΑ4Ω6-ΔΥΓ)

Προαγωγές Μονίμων Υπαξιωματικών Ο-Σ ΣΞ (ΑΔΑ: ΩΑ4Ω6-ΔΥΓ)


Σας κοινοποιούμε την υπ΄αριθμό 83 Εγκύκλιο/23 Ιουν 16/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ/4γ, που αφορά στη υπ΄ αριθμό Φ.412.31/1/339741/Σ.5400/21 Ιουν 16/ΓΕΣ/ΔIΜΣΠΡΟ/4γ, Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μονίμου Στρατιωτικού Προσωπικού/ΓΕΣ, «Προαγωγές Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΞ», για την οποία έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων, οικονομικού έτους 2016, με την υπ’ αριθμό 910169/22 Ιουν 16 βεβαίωση του ΓΕΣ/ΔΟΙ/2.

Οι προαγόμενοι Υπαξιωματικοί, να εγγραφούν στις επετηρίδες μετά τους υπηρετούντες ομοιοβάθμους τους και με...

Αναλυτικά η εγκύκλιος:

7 σχόλια:

 1. ΣΚ 20-1 Αρθρο 7 ¨Οι βαθμοί είναι Ανθστής,Αλχίας,Επχίας,Λχίας,Δνέας.¨ΘΑΥΜΑ!!!!ΘΑΥΜΑ!!!ΝΕΟΙ ΒΑΘΜΟΙ!!!!ΕΜΘ ΑΝΘΣΤΗΣ,ΕΜΘ ΑΛΧΙΑΣ,ΕΜΘ ΕΠΧΙΑΣ,ΕΜΘ ΛΧΙΑΣ!!!!Η τέχνη της ευρηματικότητας σε όλο της το μεγαλείο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κανένα θαύμα πιο καινούργιο απ'τα ισχύοντα.
   Και μάλιστα,διακρίνεται έντονα η δυσαρέσκειά σας στο ΕΜΘ.
   Η προέλευση υπήρχε απο πάντα.Το όνομα είναι που σας ενοχλεί?

   Διαγραφή
  2. Καμία δυσαρέσκεια αγαπητέ τόσο στο ¨ΕΜΘ¨ όσο και στο όνομα.Ο καθένας μπορεί και πρέπει να είναι περήφανος για το όποιο όνομα και προέλευση.Απλώς εστιάζω στο γεγονός ότι οι Νόμοι και οι Κανονισμοί στην Ελλάδα,ερμηνεύονται,διαστρεβλώνονται και εν τέλει ¨διορθώνονται¨ ατύπως φυσικά, απο τον καθένα προκειμένου κάποιοι να ικανοποιούν τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους.

   Διαγραφή
 2. Κοι του staratalogia,καλά θα κάνετε να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια,ασχέτως θετικού ή αρνητικού προσήμου για το εκάστοτε θέμα/άρθρο που δημοσιεύετε.Οχι τίποτα άλλο,αλλά για να πιάνουμε τα δύο άκρα του λόγου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα τα ΣΧΟΛΙΑ δημοσιεύουμε. Δεν γνωρίζουμε σε ποιο αναφέρεστε. Μπορείτε παρακαλώ να το ξαναστείλετε και να το δημοσιεύσουμε... Επίσης λειτουργύν παραπάνω και σχόλια μέσω fb... Είμαστε από τα πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ιστολόγια με στρατιωτικό-σωμάτων ασφαλείας περιεχόμενο, όπως μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε...

   Διαγραφή
 3. ΣΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΧΩΡΙΣΜΟΣ Π.Χ. ΣΜΥ ΑΝΘΛΓΟΣ,ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΑΣ ΑΝΘΛΓΟΣ,Κ.Τ.Λ.,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΞΚΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απάντηση είναι απλή.Τα τριγωνάκια και τα αστεράκια δεν επιδέχονται μετατροπές στο σχήμα τους.Οι ¨σαρδελίτσες¨ όμως προσφέρουν πολλές επιλογές (με τα ανάλογα κέρδη των προμηθευτών) όπως: κλειστό με μια η δυο και τώρα πιθανόν με τρείς γραμμές, χωρίς γραμμές, με φλόγα η χωρίς και δεν ξέρω και εγω τι άλλο θα σκεφτούν να κάνουν.Όσον αφορά για τον διαχωρισμό των Αξκών (ΣΣΕ, εξ Υπαξκών, Εθελοντές)εδώ τα λόγια είναι περιττά.Αξκούς βγάζει μόνο η ΣΣΕ και τέλος.Ας με αξιώσει ο Θεός να ακούσω Αξκό προερχόμενο απο ΣΜΥ η Εθελοντή ,να τους ακούσω να αναφέρονται πχ ¨Υπλγός Εξ Υπαξκών (,,) η Εθελοντής Υπλγός (,,)και τι στον κόσμο.

   Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ