Μειώσεις μισθών Στελεχών ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η Βουλευτής ΝΔ Παπακώστα - Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη, κατέθεσε ερώτηση προς τα Υπουργεία: Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών-Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών (Αρ. Πρωτ. 6376/23-06-2016) με θέμα: «Μειώσεις των μισθών των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας».

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

8 σχόλια:

 1. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ >Μισθολογικές προαγωγές ΤΕΛΟΣ! Το γράφει ξεκάθαρα στο Μνημόνιο! Δείτε το απόσπασμα.
  http://www.enstoloi.gr/2013/02/blog-post_14.html
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ? ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ κλπ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ 23/6/2016 ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΙΝΩΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ-ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΙΣΘΟ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ν\ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΣΕ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΘΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΤΩΝ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΘΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ- ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί κ Παπακώστα σας διαμαρτυρήθηκε κανένας οτι του μειώθηκε ο μισθός εκτός απο φέτος μεσοσταθμικά 12-15 euros? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012 ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ? Μήπως τα μπερδεύετε με τους Συνταξιούχους που κόβουν τις συντάξεις για να πληρώνουν τους ανέργους? κ Παπακώστα σας εχουν πεί πόσες εργάσιμες ημέρες αδεια τύπου Off υπηρεσίας εχουν οι Συμβασιούχοι ανακαταταγέντες ΕΠ.ΟΠ –Ε.Μ.Θ –Ο.Β.Α που εισήλθαν στις Ενοπλες Δυνάμεις ΕΚΤΟΣ Α.Σ.Ε.Π αφού «εδωσαν εξετάσεις» στις οικιες Μονάδες ενώ ειχαν τα θέματα στην κατοχή τους?Πάνω απο 140 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ “off υπηρεσίας» σε σημείο να εχουν πρόβλημα παραμονής στα σπίτια τους.
   Ενημερωτικά πάντως σας γράφω (γιατί ειναι σίγουρο οτι δεν ξέρετε οπως και οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΑΝ.ΕΛ) οτι Ιταλία οι ανακαταγέντες ΕΠ.ΟΠ –Ε.Μ.Θ –Ο.Β.Α εισέρχονται ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
   Τους κρατάνε 2-3 χρόνια στις Μονάδες οπου αξιολογούνται και στον τρίτο χρόνο ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για να πετύχουν στην εξειδίκευση τους.
   ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ (5) ΧΡΟΝΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΕΠ.ΟΠ –Ε.Μ.Θ –Ο.Β.Α ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ 1.000 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 600-700 ΑΤΟΜΑ.
   Δεν ειναι οπως στην Ελλάδα οπου με την Νέα «Εγκύκλιο» απάτη του Υπουργείου Αμυνας απο 100 τα Εξεταστικά Κέντρα τα εκαναν γύρω στα 30 αλλά ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΤΑ «ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ» ΤΟ Γ.Ε.ΕΘ.Α.
   Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ.
   Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ «ΚΑΚΚΗ» ΟΣΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.
   Τα ιδια και στις αποστρατείες των Στελεχών των Ιταλικών –Ισπανικών –Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων οπου στα 56 χρόνια τους η Υπηρεσίες τους απομακρύνουν απο την Ενεργό Υπηρεσία και ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 62 ΧΡΟΝΙΑ.
   ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 52-54 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ 5% ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ 58-60 ΧΡΟΝΩΝ.
   Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ.
   ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΡΤΕΥΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 52-54 ΧΡΟΝΩΝ.
   Σαν Νέα Δημοκρατία αναμένουμε τις θέσεις σας θα τα διορθώσετε αυτά που η ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΑΝ.ΕΛ δεν τα διόρθωσε παρά την θέληση των Αξιωματικών να παραμείνουν εως την ηλικία τουλάχιστον των 58 ετών?
   Ειμαστε απλά φίλοι αλλά οχι ακόμα ψηφοφόροι της παράταξης και στο χέρι σας ειναι να μας κάνετε ψηφοφόρους σας γιατί απο λόγια και ευκαιρείες χορτάσαμε.ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
   Διαγραφή
 2. μονο τα hot spot μας ενδιαφερουν τωρα υπαρχει ηγεσια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Captain marc:Ευχομαι να σταματησουν επιτελους αυτοι οι αθλιοι πολιτικοι μας να ασχολουνται με τον ενδοξο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟμας!! Ανεξαρτητου κομματος!! Οι Ελληνες στρατιωτικοι το μονο που θελουν ειναι να ζουν φτωχα μεν μ ε αξιοπρεπεια δε!! Οσο για τη βουλευτινα η σιωπη μου ως απαντηση! Η αλλαζονια της ακτινοβολει στο περασμα της

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΘΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΥΤΩΝ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΥ;;; ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ Η'ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ;;;; ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ''ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣ ΠΟΙΟΥΣ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΤΕ ΚΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΠΟΙΑ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ;;; ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Oλα θα γινουν οπως τα σλεφτηκε και εδωσε εντολες ο γερμανος υπουργος εξωτερικων, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ,τις ιδιες θα ασπαστει οποιοδηποτε κυβερνητικο σχημα ,η Ελλαδα με τα μνημονια εγινε προτεκτορατο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ