Αρχική » , , , » Αριθμός Εισακτέων στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)

Αριθμός Εισακτέων στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ)


«Συμπληρωματική προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017»

Συμπληρώνουμε την υπ΄αριθ. 31784 Φ.300/19-05-2016 Απόφαση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος «Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017» (ΑΔΑ: 962Υ465ΦΘΕ-ΣΑΞ), όσον αφορά τον αριθμό των εισακτέων ως εξής:

α. Ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Ανθυποπυραγών (Αξιωματικών), καθορίζεται σε σαράντα (40), εκ των οποίων είκοσι έξι (26) θέσεις, θα καλυφθούν από ιδιώτες υποψηφίους που εξετάζονται στα μαθήματα της Γ΄ Τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου σε πανελλαδικό επίπεδο κατά το τρέχον σχολικό έτος (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

β. Ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών καθορίζεται σε ενενήντα τρεις (93). Οι υποψήφιοι της Σχολής Πυροσβεστών εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο στα μαθήματα της Γ΄Τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, το τρέχον σχολικό έτος, (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ).

Οι παραπάνω θέσεις κατανέμονται συγκεντρωτικά ως ακολούθως:Αναλυτικά δείτε παρακάτω την συμπληρωματική προκήρυξη:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ