Αρχική » , , , » Αγώνες Πρωταθλήματος Σκάκι ΕΔ – ΣΑ Έτους 2016 (ΦΩΤΟ)

Αγώνες Πρωταθλήματος Σκάκι ΕΔ – ΣΑ Έτους 2016 (ΦΩΤΟ)


Από την Τρίτη 31 έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων, οι αγώνες πρωταθλήματος Σκάκι των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) έτους 2016.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, με τη συνεργασία του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Από πλευράς Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στην ατομική βαθμολογία, πρώτος αναδείχθηκε ο Σμηναγός (Ο) Ανδρέας Νικομάνης του 201 Κέντρου Εφοδιασμού Αεροπορίας και τρίτος ο Σμηνίας (ΟΑΑΔ) Κωνσταντίνος Μουρούτης της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, ενώ στην ομαδική βαθμολογία η ομάδα της ΠΑ κατέκτησε την πρώτη θέση με είκοσι (20) βαθμούς.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ