Αρχική » , , , » Σοβαρός τραυματισμός ΕΠΟΠ Σ.Ξ.

Σοβαρός τραυματισμός ΕΠΟΠ Σ.Ξ.

Σοβαρός τραυματισμός ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς έλαβε χώρα σήμερα σε ατύχημα στη μονάδα του

Συγκεκριμένα του κόπηκαν οι δύο πρώτες φάλαγγες δύο δακτύλων του, με αποτέλεσμα να... μεταφερθεί αμέσως στο στρατιωτικό νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, στο 786 Τάγμα Μεταφορών (786 ΤΜΕ) στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια εκτελέσεως εργασιών επί οχήματος, τραυματίσθηκε ο προαναφερθείς Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) Λοχίας, παντρεμένος και με δύο παιδιά, από τα Τρίκαλα. Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο ΕΠΟΠ Λοχίας διεκομίσθη από τους συναδέλφους του αμέσως στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο (424 ΓΣΝ) της Θεσσαλονίκης, όπου διαγνώσθη μερικός ακρωτηριασμός μέσου και παράμεσου δακτύλων και εισήλθε στο χειρουργείο για τη συρραφή των τραυματισμένων άκρων.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, «για τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».

(crashonline.gr)

H ανακοίνωση του ΓΕΣ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ