Αρχική » , , , » Τρέχοντα Θέματα ΠΣΑΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Τρέχοντα Θέματα ΠΣΑΕΜΘ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους (link) τα τρέχοντα εν εξελίξει θέματα του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας (Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ.):

α. ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΣΑΕΜΘ ΣΕ ΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ... 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 [ΕΔΩ].

β. Ο ΠΣΑΕΜΘ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ

Το νέο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!!!

Για μια φορά ακόμα δεν προβλέπει καμιά ευνοϊκή ρύθμιση των θεμάτων των Εθελοντών Μακράς Θητείας, πλην μια «φωτογραφικής» διάταξης, ώστε να βολευτούν τα «εντελώς καμμένα» παιδιά που κατοικοεδρεύουν πέριξ του Υπουργείου Εθν. Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων!!!

Το μένος των διαφόρων «συμβουλατόρων» και συνεργατών του κυρίου Υπουργού Εθνικής Άμυνας απέδωσε για ακόμα μια φορά!!

Αλλά ο κ. Υπουργός ξεχνάει πως αυτοί που τώρα βολεύει και ακούει τις απόψεις τους θα είναι οι πρώτοι που θα εγκαταλείψουν το καράβι που εδώ και ένα χρόνο βυθίζεται!!!!

Ο ΠΣΑΕΜΘ θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, ότι στο Σ/Ν δεν επιλύονται τα δίκαια αιτήματα των ΕΜΘ, και καταδικάζει την αδιαφορία του κ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας!!! [ΕΔΩ].

(psaemth.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ