Αρχική » , , , , » Αποκάλυψη Πολεμικής Σημαίας ΣΣΑΣ-25η Μαρτίου 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη Πολεμικής Σημαίας ΣΣΑΣ-25η Μαρτίου 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) μετά από 90 χρόνια λειτουργίας τίμησε τους Ήρωες του 1821 στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2016. Η Σ.Σ.Α.Σ. είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Οι Μαθητές της μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους ορκίζονται Ανθυπολοχαγοί, Σημαιοφόροι και Ανθυποσμηναγοί του Ιατρικού, Κτηνιατρικού, Οδοντιατρικού, Φαρμακευτικού, του Οικονομικού, του Στρατολογικού και του Ψυχολογικού. Η ακαδημαϊκή εκπαίδευση πραγματοποιείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση ή για αναπαραγωγή του σχετικού βίντεο:

(apofoitoissas.gr)

1 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.??
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ