Αρχική » , , , » Σε δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Αναρτήθηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του ΥΕΘΑ, προς διαβούλευση στην σελίδα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, θέτει από σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 15:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την 11η Απριλίου 2016 και ώρα 14:00. Το ν/σ αποτελείται από 3 βασικούς άξονες, πρώτον τη ρύθμιση βασικών αναγκών οργάνωσης και δομής των ΕΔ μέσω της σύστασης νέων Υπηρεσιών και της συγχώνευσης άλλων, δεύτερον τη ρύθμιση ζητημάτων ασφαλείας και εξοπλιστικής επάρκειας των ΕΔ, και τρίτον τη βελτίωση σημαντικού αριθμού ρυθμίσεων σταδιοδρομικής φύσεως, ιεραρχίας, εξέλιξης και υπηρεσιακής αξιοποίησης στελεχών των ΕΔ. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

(lawnet.gr)

6 σχόλια:

 1. Ο Αναθεωρημένος Ν3883/2010 ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ θα φέρει ηρεμία στο Στράτευμα και θα εξισσοροπήσει τις αδικίες εναντι των ΑΣΕΙ. Δεν μπορεί ενας Ανθστής ΑΣΣΥ/ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΑΣ να λαμβάνει μισθό παραπάνω απο Ανθυπολοχαγό. Ο φέρον βαθμός να συμβαδίζει με τον μισθολογικό. Επίσης η εφαρμογή για οικοθελώς αποστρατείες ολων με αναφορα τους στα 58 έτη θα φέρει ισορροπία στη χασούρα απο το PSI στα ταμεία. Εφαρμόζεται ήδη σε όλο το Δημόσιο τομέα ας εφαρμοσθεί και ΕΔ αφού το σύνολο σχεδόν το επιθυμεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ρε φίλε, δεν έχουμε όρεξη να καθήσουμε στο στρατό, ούτε 58, ούτε 68, ούτε 78, άντε γεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξυπνήστε είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε εξουσιας, για να εξυπηρετούνται οι παρατρεχάμενοι υπουργών αρχηγών κλπ όπως παλαιότερα ο θεσμός του Εφέδρου αλλά τώρα σε πιο εξευτελιστική μορφή! Μάλλον πρόκειται να συμπληρώνουν κάποιοι απαυτούς 35ετία για σκεφτείτε το <>!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ TOYΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ;
  ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ, Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ. «ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΛΑΟΥ ΣΟΦΟΥ».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟς

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ