Αρχική » , , , » EAAΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ ΣΕ ΙΜ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΡΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ)

EAAΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ ΣΕ ΙΜ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΡΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το Παράρτημά μας την 26/2/2016 παρέδωσε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ένα Κινητό Μαγειρείο Στρατιωτικού τύπου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας.

Το Παραπάνω κινητό μαγειρείο μας παραχώρησε δωρεάν το ΓΕΣ κατόπιν... ενεργειών του Παραρτήματος & της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών & Μετεώρων.

Μετά από επίπονες προσπάθειες για την ανακατασκευή του, καθώς το παραλάβαμε ως άχρηστο, ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί με ξύλο & υγραέριο. Ο φούρνος του επενδύθηκε με INOX και έχει πλέον τη δυνατότητα να μαγειρέψει έως & 400 μερίδες φαγητό.

Ευχαριστούμε,

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών & Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ, για την συγκατάθεσή του να παραληφθεί από το ΓΕΣ, να ανακατασκευαστεί & να παραχωρηθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας.

Το ΓΕΣ για την δωρεάν παραχώρησή του.

Τον συνάδελφο & μέλος μας, Τχη ε.α Κων/νο Ακράτο, ο οποίος αφιλοκερδώς και δαπανώντας αρκετό χρόνο ανέλαβε και έφερε σε πέρας την ανακατασκευή.

Σύντομα και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί θα γίνουν τα εγκαίνια του κινητού μαγειρείου όπου θα παρασκευαστεί φαγητό και θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους.

Η Ι.Μ Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο χωριό Αύρα Καλαμπάκας, όπου εδώ και τρία χρόνια με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες & τη μεγάλη αγάπη του Αρχιμανδρίτη Δωρόθεου Τζεβελέκα, αρχίζει να παίρνει μορφή και έχει γίνει πλέον ένας χώρος Αγάπης, Λατρείας, & Φιλοξενίας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τα λόγια αγάπης από τον Σεβαστό μας Γέροντα Δωρόθεο.

Κάθε Παρασκευή βράδυ τελείται ιερά Αγρυπνία  & κάθε Κυριακή Θεία Λειτουργία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:ΒΙΝΤΕΟ:(eaastrikalon.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ