Αρχική » , , , » Σχέδιο ΥΠΕΘΑ για αξιοποίηση Αποστράτων στα hot spots με 850€/μήνα

Σχέδιο ΥΠΕΘΑ για αξιοποίηση Αποστράτων στα hot spots με 850€/μήνα

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο (από την κυβέρνηση) να αξιοποιηθούν απόστρατοι στα hot spots και στους προσφυγικούς καταυλισμούς, σε υποστηρικτικές και διοικητικές θέσεις. Μάλιστα, θα... υπάρξουν και αμοιβές από 700 έως 850 ευρώ τον μήνα, που δεν θα επηρεάζουν τη σύνταξη των αποστράτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την αξιοποίηση των αποστράτων, που διαθέτουν εμπειρίες σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης, καταρτίζεται σχέδιο στο ΥΠΕΘΑ, το οποίο μάλιστα συζήτησε ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος με τον ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Έτσι γίνεται για κάποιους «η κρίση ευκαιρία».

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 05/03/2016 – Χ.Α.Κ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

8 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!ΠΕΡΙΠΟΥ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O YΕΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΥΘΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΑΝΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 58 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΡΤΕΙΕΣ ΟΙΚΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΑ 58 ΕΤΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΜΕΝΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΤΕΝΑΤΣΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ-ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ,ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.
  ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πενία τέχνας κατεργάζεται;.........ΔΩΣΕ ΡΕΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΠΑΛΙΟ@@@@@@@@@@.....ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ..ΠΟΥ@@@@@@@@ΚΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ 500 ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΥΕΘΑ ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χωρίς αστεία τώρα,είναι μια πολύ καλή λύση για τους απόστρατους που θέλουν να ξαναμπούν στην ενεργό υπηρεσία,όπως και για την πολιτική ηγεσία,που θα δώσει τέλος σες δυο προβλήματα,ταυτόχρονα.
  Εκεί θα δούμε ποιος Ε.Α. θέλει να ξαναγυρίσει και πόσο το θέλει.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. στις ΜΚΟ έχει περισσότερο χρήμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ