Αρχική » , » Στρατιωτικός σε κύκλωμα με άδειες οπλοφορίας

Στρατιωτικός σε κύκλωμα με άδειες οπλοφορίας

«Επιχείρηση» έκδοσης πλαστών δικαιολογητικών για τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας φέρεται να είχε στήσει ένας έμπορος όπλων με έδρα την Αθήνα.

Πρόκειται για έναν 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής γιατί... έδινε σε πελάτες του πλαστά δικαιολογητικά (μαϊμού βεβαιώσεις γιατρών, βεβαιώσεις συμμετοχής σε σκοπευτικούς αγώνες) με τα οποία στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι κατάφερναν να παίρνουν από την Αστυνομία άδειες οπλοφορίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μαζί με τον 46χρονο συνελήφθη και ένας 41χρονος εν ενεργεία στρατιωτικός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος σε σκοπευτικό σύλλογο που ανήκει στον έμπορο όπλων. Συνολικά είχαν δοθεί 17 παραποιημένα πιστοποιητικά γιατρού και άλλες βεβαιώσεις με τις οποία είχαν εκδοθεί 17 άδειες, εκ των οποίων οι 13 σκοπευτικές και οι τέσσερις για κανονική κατοχή όπλου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο παθολόγος γιατρός που εμφανιζόταν να υπογράφει δεν βρίσκεται στη ζωή. Βρέθηκαν, επίσης, από τους αστυνομικούς βεβαιώσεις που ήταν υπογεγραμμένες και είχαν σφραγίδα αλλά είχαν κενό στο σημείο που θα έμπαινε το όνομα του ενδιαφερόμενου.

Οι 17 άδειες ανακλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ τα άτομα που πήραν με τη μεσολάβηση του έμπορου όπλου άδειες οπλοφορίας κατηγορούνται για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Ανάμεσα στα άτομα που πήραν άδειες είναι βιομήχανοι, επιχειρηματίες και πρόσωπα που ανήκουν σε γνωστή οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

(thetoc.gr – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ