Αρχική » , , , » ΕΑΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Ομιλία με θέμα: «Το Ναύπλιο ως πολιτισμική κληρονομιά» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΑΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Ομιλία με θέμα: «Το Ναύπλιο ως πολιτισμική κληρονομιά» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του Νίκου Λυγερού με θέμα: «Το Ναύπλιο ως πολιτισμική κληρονομιά» που οργάνωσε το Παράρτημα Ναυπλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Η ομιλία έλαβε χώρα στην... Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, στο Ναύπλιο την Κυριακή 20 Μαρτίου. Πλήθος κόσμου κατέκλισε το χώρο, η αίθουσα ήταν γεμάτη και αρκετοί ήταν οι όρθιοι αλλά και οι ευρισκόμενοι έξω από το κτίριο. Την διάλεξη παρακολούθησαν επίσης ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο βουλευτής κ. Ανδριανός Ιωάννης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού από την Αθήνα, Πρόεδροι Τοπικών Ενώσεων και φορέων.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Λυγερός καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο, λέγοντας «Θα σας πω κάτι και πιστεύω να μην με παρεξηγήσετε, είναι κρίμα που δεν είμαι από το Ναύπλιο».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την ομιλία του:αλλά και επιπλέον φωτογραφίες:Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(eaasargolida.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ