Αρχική » , , , , , , » Ο Καμμένος θέλει πλήρη έλεγχο διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος;

Ο Καμμένος θέλει πλήρη έλεγχο διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος;

Η σύμπραξη Τσίπρα - Καμμένου δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της. Αφορμή είναι ο Μουζάλας, αλλά βαθύτερες είναι οι αιτίες. Ήδη όλα τα συριζαίικα συστήματα προπαγάνδας μεταδίδουν ότι ο κ. Καμμένος τα κάνει όλα αυτά για... τον έλεγχο των πόρων του Προσφυγικού και για τη διεύρυνση της εξουσίας του.

Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα των προσφύγων και έβαλε τον Στρατό στο παιχνίδι. Εξασφάλισε έτσι δυνατότητα με τις απευθείας αναθέσεις έργων και διεκδικεί διά αυτών τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος. Από την άλλη, όμως, οι συριζαίοι έχουν αναπτύξει δίκτυα αλληλεγγύης ΜΚΟ και μέσω αυτών θέλουν να ελέγξουν αυτοί το προσφυγικό πακέτο.

Μαθαίνω ότι στην υπόθεση αυτή έχουν εμπλακεί πλείστες ομάδες και πάμπολα πρόσωπα της Αριστερός αλλά και της Άκρας Αριστεράς. Όσοι έχουν απορίες μπορούν να απευθυνθούν στον (γνωστό από τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση) Πάνο Λάμπρου, ο οποίος συντονίζει το Κίνημα Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Κατά την εκδοχή λοιπόν των συριζαίων, το πρόβλημα αυτό καθαυτό δεν είναι ο κ. Μουζάλας αλλά η σύγκρουση Καμμένου - Δικτύων Αλληλεγγύης. Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Καμμένος έχει ως συμμάχους στελέχη των υπουργείων Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη. «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη» που έλεγαν κάποτε. Και τούτο γιατί τα επόμενα χρόνια στην «αποθήκη ψυχών» που λέγεται Ελλάδα τα μόνα σίγουρα ευρωπαϊκά κονδύλια θα είναι αυτά για τους πρόσφυγες. Και ο νοών νοείτω...

Κατά τα λοιπά, τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο τους δένει η παράταση παραμονής στην εξουσία. Γι' αυτό και συναντιόνται φευ στον... «αγώνα κατά της διαπλοκής». Και την Τρίτη, μαθαίνω, ετοιμάζονται να παίξουν τα ρέστα τους. Όμως δεν «τσιμπάει ο λαός». Σε λίγο θα ομιλεί μόνο για τις δικές τους πομπές.

(ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ 20/03/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ