Αρχική » , » ΓΕΣ: Μεταθέσεις Στελεχών Έτους 2016

ΓΕΣ: Μεταθέσεις Στελεχών Έτους 2016

Σας ενημερώνουμε ότι ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο ΓΕΣ, οι διαδικασίες σχεδιασμού των τακτικών μεταθέσεων των στελεχών του Στρατού Ξηράς έτους 2016.

Ήδη έχουν αρχίσει τις εργασίες τους τα... αρμόδια συμβούλια μεταθέσεων τα οποία θα ολοκληρώσουν το έργο τους εντός του μηνός Μαΐου 2016.

Πρόθεση του ΓΕΣ είναι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου μηνός Ιουνίου 2016 να αποσταλούν οι διαταγές των Τακτικών Μεταθέσεων και η υλοποίηση αυτών να πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιουλίου 2016.

Στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης των κατανεμηθεισών πιστώσεων, το ΓΕΣ σχεδιάζει και θα υλοποιήσει τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των εξεταζομένων στελεχών του, στο ύψος των διατιθέμενων πιστώσεων που του έχει κατανεμηθεί για το σκοπό αυτό.

Για το σχεδιασμό και υλοποίηση των μεταθέσεων λαμβάνονται υπόψη:

Η τήρηση και ο σεβασμός των προβλέψεων των νόμων.
Η απομείωση του αριθμού των υπηρετούντων στελεχών σε φρουρές που ο προβλεπόμενος αριθμός προσωπικού έχει καλυφθεί και αντίστοιχα η ενίσχυση φρουρών με χαμηλή στελέχωση και αυξημένο έργο.
Η ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των ειδικών ομάδων στελεχών και όσων αντιμετωπίζουν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα.

Χρησιμοποιείται μηχανογραφική εφαρμογή που αναπτύχθηκε από προσωπικό του ΓΕΣ,  με την οποία ελέγχονται οι εισηγήσεις των μεταθέσεων, δεν επιτρέπεται η παραβίαση των μορίων, ελέγχεται και εντοπίζεται αυτόματα η ύπαρξη κενών θέσεων ανά ειδικότητα και βαθμό, ενώ παράλληλα υπολογίζεται η συνολική επάνδρωση της κάθε Μονάδας, μετά την υλοποίηση των μεταθέσεων.

(army.gr)

4 σχόλια:

 1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ Μ Π Α Ρ Μ Π Α ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με τη γνωστή αξιοκρατία που επικρατεί στο ΓΕΣ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κάτι εξασμένοι διοικητές εκεί στη Λάρισα που έχουν 8 χρόνια με μετάθεση στην ίδια φρουρά, θα μετατεθούν ποτέ κύριε αρχηγέ του ΓΕΣ ; 8 χρόνβια λίγα είναι στην ίδια φρουρά, πότε θα αλλάξουν αυτοί, ο άλλος είναι διοικητής 6 χρόνια δεν θα αλλάξει ποτέ στη Λάρισα ; μεγάλη απάτη !!! είναι ο μοναδικός με γλώσσα προβάτου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όσοι δεν μπορούν να δουν τη βελτίωση είναι μηδενιστες. Αν ισχύει αυτό που γράφει ο συνάδελφος ας κάνει αναφορά ή προσφυγή και θα δικαιωθεί. Αν όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες (ειδικότητα, χρόνος δκσης, σχολεία κλπ) ας το κοιτάξει καλυτερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ