Αρχική » , , » Nέος Δκτης XII M/K ΜΠ «ΕΒΡΟΥ» ο Υπτγος Μπουζέλος Δημήτριος

Nέος Δκτης XII M/K ΜΠ «ΕΒΡΟΥ» ο Υπτγος Μπουζέλος Δημήτριος

Το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 17 Μαρτίου ο απερχόμενος Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγος κ. Καμπάς Γεώργιος και ο νέος Διοικητής Υποστράτηγος κ. Μπουζέλος Δημήτριος. Οι δύο (2) Υποστράτηγοι είναι συμμαθητές από την ΣΣΕ Τάξεως 1983.

Ο κ. Λαμπάκης αφού... ευχαρίστησε τον Κ. Καμπά για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μπουζέλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ευελπιστώντας σε μια εξίσου αγαστή συνεργασία.

Επίσης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του τον απερχόμενο Διοικητή της XII M/K Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» Υποστράτηγο Γεώργιο Καμπά και τον νέο Διοικητή Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο.Ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε τον κ. Μπουζέλο για θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, επισημαίνοντας την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με τον προκάτοχό του Υποστράτηγο Καμπά στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχήθηκε στον Υποστράτηγο Μπουζέλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα συνέχισης της αγαστής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και των μονάδων του στρατού.

(gatzoli.gr – komotini24.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ