Αρχική » , , , , » Ανάκληση αδειών σε Μονάδα Μηχανικού ΖΕ/Δ'ΣΣ για δημιουργία Κ.Φ.Π. στην Ξάνθη

Ανάκληση αδειών σε Μονάδα Μηχανικού ΖΕ/Δ'ΣΣ για δημιουργία Κ.Φ.Π. στην Ξάνθη

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων (Κ.Φ.Π.) στην Ξάνθη

Ανακλήθηκαν άδειες και επέστρεψε όλη η δύναμη Κύριας Μονάδας Μηχανικού στην Ζώνη Ευθύνης του Δ΄Σ.Σ. για να... προετοιμαστούν επιχειρησιακά στις εντολές που πήραν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, πυρετώδεις οι προετοιμασίες της διοίκησης, των στελεχών και των κληρωτών για να προετοιμάσουν οχήματα και δομικά μηχανήματα που υπάρχουν στην μονάδα που στρατοπεδεύει δίπλα στον Νέστο ποταμό για να ξεκινήσει η «επιχείρηση» από νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Ο χώρος που έχει επιλέγει είναι στον Δήμο Τοπείρου δίπλα στον παράλιο οικισμό του Δασοχωρίου στις εγκαταστάσεις της πρώην «Φωνή της Αμερικής».Έκταση που στο σύνολό της είναι μεγαλύτερη των 2.500 στρ. με πολύ καλή οδική πρόσβαση, καλές υποδομές σε ηλεκτρικό, νερό και τηλεφωνία, με δική της παραλία στο Θρακικό Πέλαγος.

Υπάρχουν σχετικές κτηριακές εγκαταστάσεις που παλαιότερα στέγαζαν και εξυπηρετούσαν εγκαταστάσεις, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό της πρώην Αμερικανικής Βάσης.

Πληροφορίες του www.ThrakiToday.com θέλουν να γίνεται σχετική διαμόρφωση του χώρου για να «στηθούν» σκηνές και λυόμενα όπως επίσης και εγκαταστάσεις γενικής χρήσης και υγιεινής που θα εξυπηρετήσουν αρκετές δεκάδες εκατοντάδων προσφύγων.

Πάντως σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Τοπείρου το τελευταίο εικοσιτετράωρο και τα ερωτήματα που του θέσαμε για την εγκατάσταση των προσφύγων στον δήμο του δήλωσε παντελή άγνοια λέγοντας πως τον χώρο διαχειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ και η Κυβέρνηση...

(thrakitoday.com)

2 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ, ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ....ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΡΧΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΙΛΗΣ , ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ