Αρχική » , , , , » Μήνυμα Βίτσα από την... Πρίστινα: «Παροχές σε είδος, αντί για χρήματα»

Μήνυμα Βίτσα από την... Πρίστινα: «Παροχές σε είδος, αντί για χρήματα»


Από την Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, έδρα της ελληνικής δύναμης (ΕΛΔΥΚΟ-3) στην ταραγμένη περιοχή, όπου βρέθηκε (το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016) λόγω εορτών, ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσας έστειλε μήνυμα και προς τους... Ελλαδίτες.

«Για να είμαι έντιμος και καθαρός», είπε, «λόγω των γνωστών δημοσιονομικών δυσχερειών δεν θα εισπράξετε τίποτα εφέτος για να μετριασθεί ο πόνος για αυτά που, αγρίως, σας περιέκοψαν. Θα προσπαθήσουμε, όμως, αντί χρημάτων, να σας προσφέρουμε υπηρεσίες και διευκολύνσεις».

Πάλι καλά που απέφυγε, σοφά πράττων, αόριστα «θα».

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Το ένα είναι ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον περικοπές... Το δεύτερο είναι, αφού... δεν μπορούμε να δώσουμε χρήματα, να δίνουμε υπηρεσίες και διευκολύνσεις, οι οποίες να αναπληρώνουν αυτά που δεν μπορούμε να δώσουμε, ώσπου να έρθει η ώρα να αρχίσουμε να αναπληρώνουμε αυτά που χάθηκαν και ήταν πάρα πολύ βαριά. Οι περικοπές στον προϋπολογισμό των Ε.Δ την τελευταία πενταετία ήταν περίπου 50%, ενώ στον προϋπολογισμό της αμοιβής ξεπέρασαν το 35%-40%. Αυτό θέλουμε να αρχίσουμε να το αλλάζουμε».

(ΠΑΡΟΝ 31/12/2016 – mod.mil.gr)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ