Αρχική » , , , , » Συνάντηση Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Στέλιου Καστραντά με Πρόεδρο ΜΤΣ για Διευθέτηση Θέματος Λέσχης Αποστράτων Παπάγου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Συνάντηση Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Στέλιου Καστραντά με Πρόεδρο ΜΤΣ για Διευθέτηση Θέματος Λέσχης Αποστράτων Παπάγου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


Για ενημέρωσή σας το θέμα είναι σοβαρό και αφορά εκατοντάδες αποστράτους του διαμερίσματος Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο και ξεκίνησε ύστερα από δικαστική προσφυγή του ΜΤΣ για έξωση της ΕΑΑΣ από τον συγκεκριμένο χώρο.

Η δίκη διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο και η απόφαση δικαίωσε το ΜΤΣ με αποτέλεσμα το κτίριο της σημερινής Λέσχης και ο περιβάλλον χώρος να κινδυνεύει να αλλάξει χρήση και οι απόστρατοι να χάσουν τον χώρο τους.

Εκτιμώ ότι η παρέμβασή μου έδωσε διέξοδο στο θέμα.

Με Εκτίμηση
Αντγος ε.α Στέλιος Καστραντάς
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση: (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ