Αρχική » , , , , , » Nεοπροαχθέντες Αντιστράτηγοι της ΣΣΕ 1983 θα στελεχώνουν το νέο ΑΣΣ

Nεοπροαχθέντες Αντιστράτηγοι της ΣΣΕ 1983 θα στελεχώνουν το νέο ΑΣΣ


Συνεδριάζει εκτός απροόπτου σήμερα το απόγευμα το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), για την κάλυψη κενών θέσεων Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων.

Ήδη ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, μεταβαίνει στην Αθήνα, για την πρώτη συνεδρίαση των νέων Αρχηγών, υπό την προεδρία του Α/ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το νέο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ), θα στελεχωθεί κυρίως από νεοπροαχθέντες Αντιστρατήγους τάξεως '83. Αυτή τη στιγμή η τάξη ΣΣΕ '83 έχει 17 εν ενεργεία στελέχη εκ των οποίων 10 από το Πεζικό και τις Ειδικές Δυνάμεις, 3 από το Πυροβολικό, 3 από τα Τεθωρακισμένα και 1 από τις Διαβιβάσεις, από τους οποίους 6-7 θα προαχθούν στο βαθμό του Αντιστρατήγου.

Στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, το ΣΑΓΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, θα κληθεί να καλύψει τις θέσεις του Αρχηγού Στόλου καθώς Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.

(kranosgr.blogspot.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ