«ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!»


Προς μετακίνηση αναμένεται να βρεθούν μέσα στον επόμενο μήνα περισσότεροι από 250 αξιωματικοί που υπηρετούν στο Πεντάγωνο, αφού μία από τις πρώτες διαταγές που φέρεται να έχει δώσει ο νέος Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η άμεση μεταφορά των Διευθύνσεων Πεζικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Πυροβολικού στη Χαλκίδα, στο Ναύπλιο, στο Χαϊδάρι και στο Μεγάλο Πεύκο αντίστοιχα.

Το νέο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο ΥΠΕΘΑ, με αποτέλεσμα τα στελέχη που υπηρετούν στις παραπάνω Διευθύνσεις να τρέχουν και να μη φτάνουν, δεδομένου ότι θα πρέπει άμεσα να μετακομίσουν, με ό,τι αυτά συνεπάγεται, αφού αρκετοί θα αναγκαστούν είτε να αναζητήσουν νέα στέγη, είτε να επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα μετακίνησης.

Κατά τα άλλα, η νέα στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται να δίνει προτεραιότητα στο κοινωνικό πρόσωπο του στρατεύματος, συνοψίζοντας τη σχετική διάθεση στην εξής φράση: «Χαμογελάτε, είναι διαταγή!».

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 29/01/2017 – Γ.Δ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

3 σχόλια:

  1. καιρός είναι να φύγουν, από το 2013 κάθε χρόνο αναβάλλεται η εφαρμογή του υπόψη σχεδίου με πλάγιο τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί έχουν πάνω από 10 χρόνια στις διευθύνσεις, καιρός να είναι να πάρουν και μεταθέσεις να δουν πως είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά οι βολεμένοι και τα βύσματα, από τις διευθύνσεις, θα εκδώσουν μεταθέσεις για τους εαυτούς τους ????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ