Αρχική » , , , , » Άδικη μεταχείριση στη συνυπηρέτηση στελεχών ΕΔ με δημοσίους υπαλλήλους (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Άδικη μεταχείριση στη συνυπηρέτηση στελεχών ΕΔ με δημοσίους υπαλλήλους (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΧΑ Παππάς Ηλία Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση προς Υπουργεία: Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - ΥΠΕΘΑ - Εσωτερικών (Αρ. Πρωτ. 2424/05-01-2017) με θέμα: «Σχετικά με την συνυπηρέτηση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με δημοσίους υπαλλήλους».

Είναι γνωστά τα ζητήματα που δημιουργούνται, οικονομικά αλλά και οικογενειακά, που προκύπτουν με την συνυπηρέτηση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις και τους συζύγους τους αντίστοιχα, οι οποίοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι (εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, νοσηλεύτριες/νοσηλευτές κλπ.).

Χαρακτηριστική περίπτωση, η οποία έγινε προσφάτως γνωστή, είναι η περίπτωση εκπαιδευτικού, σύζυγος στρατιωτικού που υπηρετεί...

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ Κ.Κ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ