Αρχική » , , , , , » Νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι οι στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό - η αντίδραση του ΓΕΣ

Νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι οι στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό - η αντίδραση του ΓΕΣ


Άμεσα αντέδρασε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στην φωτογραφία που δημοσίευσε το zougla.gr στην οποία εμφανίζονταν στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του «αλβανικού αετού», ταυτοποιώντας τους συγκεκριμένους έφεδρους (κατατάχθηκαν στην τελευταία ΕΣΣΟ στο Μεσολόγγι), ενώ αναγγέλθηκε η έναρξη έρευνας για το συμβάν, που αφορά τόσο τους ίδιους όσο και για τους διοικητές τους.

Σε ανακοίνωση του ΓΕΣ τονίζεται:

«1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).

2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.

3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες».

(zougla.gr)

3 σχόλια:

 1. Μια απλή στα όρια του γελοίου ερώτηση: Έπρεπε να επιτρέπεται η υπηρέτηση στις Ε.Δ και μάλιστα άκριτα και χύμα όποιου να ναι από τις όμορες χώρες της Ελλάδος, ήτοι Αλβανίας-Βουλγαρίας-Τουρκίας κτλ χώρες με τις οποίες μας χωρίζουν ποταμοί αιμάτων σφαγών και εκτοπισμών (Ειδικά από Αλβανούς κατά την Τουρκοκρατία) Ελληνικών πληθυσμών;
  Η απάντηση βρίσκεται κύριοι στις πολιτικές «επιλογές σας» και όχι στις περίφημες «Διοικητικές Ευθύνες» τάχα μου για να δείξετε ότι κάτι κάνετε ως παρέμβαση στο θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ με τα ανω γραφόμενα.Μια πιθανή ποινή θα ήταν να ξεκινήσουν την ΄΄θητεία΄΄ τους σε ένα κρατητήριο με 10 πόντους νερό ,μέχρι να απολυθούν...να δούμε θα σκεφτεί κάποιος - κάποιοι να ξανακάνουν κάτι παρόμοιο?Εννοείται άμεση απέλαση, κτλ.

   Διαγραφή
 2. σκίστε τους με νόμιμα μέσα.Ο Ελληνας γεννιέται απο Ελληνα.Δεν κατασκευάζεται και δεν αντιγράφεται.Και αν αυτό γίνει τότε τα αντίγραφα είναι φθηνά και κάκιστης κατασκευής ,όπως τα παραπάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ