Αρχική » , , » Ο χιονιάς και οι διαφορετικές όψεις των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο χιονιάς και οι διαφορετικές όψεις των Ενόπλων Δυνάμεων


Με την κακοκαιρία αναδείχτηκε για άλλη μία φορά η αξία και η συμβολή των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο χιονιάς και γενικότερα η πρωτόγνωρη για την Ελλάδα κακοκαιρία μπορεί να πέρασε, σε αυτήν όμως αναδείχτηκε για άλλη μία φορά η αξία και η συμβολή των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων εκ παραλλήλου πάντα με τα άλλα κύρια και βασικά καθήκοντα αυτών.

Έτσι βλέπουμε από τη μία στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της 50ης Μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας στον χιονισμένο Έβρο, όπου παρά τη συμβολή του προσωπικού της στον αποχιονισμό, η διοίκηση του σχηματισμού εκμεταλλευόμενη τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην περιοχή ευθύνης του Σχηματισμού, στον Έβρο.


Από την άλλη βλέπουμε τα ειδικά εκχιονιστικά οχήματα και μπουλντόζες με «κοπίδι» μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως του 2ου Κέντρου Ελέγχου Περιοχής (2ο ΚΕΠ), της 206ης Πτέρυγος Αεροπορικών Υποδομών (206 ΠΑΥ) και της 133ης Σμηναρχία Μάχης (133 ΣΜ) να συμβάλλουν στον αποχιονισμό του Μενιδίου στην Αττική και του οροπεδίου Λασιθίου Κρήτης.

Και βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνούμε και το Πολεμικό Ναυτικό που εκλήθη με το αρματαγωγό του «ΛΕΣΒΟΣ» να πλεύσει στην ομώνυμη νήσο για να φιλοξενήσει 500 μετανάστες/πρόσφυγες από αυτούς που βρίσκονται στο νησί σε μία πρωτόγνωρη μεν αποστολή, που δεν συνάδει με το Πολεμικό Ναυτικό, την οποία όμως υλοποίησε όπως διατάχθηκε για να καλύψει «μαύρες τρύπες» άλλων υπηρεσιών της κρατικής μηχανής.

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ