Αρχική » , , , , » Στο Γ’ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ

Στο Γ’ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ


Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής συναντήθηκε σήμερα (20/01/17) με τον διάδοχό του στη διοίκηση του σχηματισμού

Στο σχηματισμό που μέχρι την περασμένη Δευτέρα ήταν διοικητής, το ιστορικό Γ' Σώμα Στρατού/NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο των επισκέψεών του που πραγματοποιεί σε μείζονες σχηματισμούς του Στρατού από τότε που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Ο νέος Αρχηγός συναντήθηκε με τον διάδοχό του στο Γ' ΣΣ, νεοπροαχθέντα Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, ως τώρα Επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς, και ακολούθως συνομίλησε με το προσωπικό του Σώματος δίνοντας κατευθύνσεις και οδηγίες.

Αξίζει να σημειωθεί, συμφώνως με τις πληροφορίες μας, ότι αύριο ο Αρχηγός ΓΕΣ θα ασχοληθεί με «τα του οίκου του» (κυριολεκτικώς) φροντίζοντας για τη μετακόμιση του νοικοκυριού του στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στην 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία στην Ήπειρο και την 9η Ταξιαρχία Πεζικού στη Δυτική Μακεδονία και θα μιλήσει στο προσωπικό τους.

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ