Αρχική » , , , » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Σεβασμό στην προσφορά των Αποστράτων Αστυνομικών δήλωσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Μάξιμος ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!
Στους Τομεάρχες Οικονομικών και Εργασίας τα Ασφαλιστικά μας θέματα

«Ως κοινωνία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού στους Απόστρατους Αστυνομικούς για την αυταπάρνηση με την οποία επιτέλεσαν το καθήκον τους, υπηρετώντας την επιβολή του νόμου και της τάξης, που τους ανέθεσε η πολιτεία».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε το Σάββατο (28-01-2017) με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας.

Το στέλεχος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του προεδρείου και των μελών του Συνδέσμου και επανέλαβε τη δέσμευση του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε.

Αναφορικά με οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα που ετέθησαν, ο κ. Χαρακόπουλος επιφυλάχθηκε να τα μεταβιβάσει στους αρμόδιους Τομεάρχες του κόμματος. Όπως χαρακτηριστικά είπε «θα ήταν ανεύθυνο να δεσμευθεί κανείς σήμερα για την ικανοποίηση Δημοσιονομικών αιτημάτων χωρίς να γνωρίζει το χρόνο των εκλογών και τις αντοχές της οικονομίας την ημέρα της προκήρυξής τους, καθώς με την ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά».

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου ήταν, ο πρόεδρος Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, ο Αντιπρόεδρος Βασίλειος Διβάνης, ο Γεν.Γραμματέας Σωτήριος Ζάχος και τα μέλη Ιωάννα Ανδρεοπούλου, Βασίλειος Ντελής και Απόστολος Χατζηκωτούλας, καθώς και οι Χρήστος Τσιάντας και Αθανάσιος Χριστίδης εκ μέρους της Εξελεκτικής Επιτροπής.

(saealarisas.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ