Αρχική » , , , » Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ με τα UAV του Στρατού επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)

Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ με τα UAV του Στρατού επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)


Από το επίλεκτο 2ο Συγκρότημα Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικού Πολέμου, Πληροφορικής και Επιτηρήσεως (2ο ΣΕΗΠΠΕΠ), ξεκίνησε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, τις πρώτες επισκέψεις σε μονάδες και σχηματισμούς της Ανωτάτης Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) ο νέος διοικητής της Υποστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.

Είναι δε «επίλεκτο» με την έννοια του ότι περιλαμβάνει – όπως άλλωστε σημειώνεται και στον τίτλο του – μονάδα ηλεκτρονικού πολέμου, μονάδα παρακολουθήσεων (Πληροφορικής και Επιτηρήσεως) εχθρικών επικοινωνιών, αλλά και μονάδα με τα μη επανδρωμένα αεροπορικά οχήματα UAV του Ελληνικού Στρατού, τα γαλλικής προελεύσεως αεροχήματα τύπου “Sperwer”.

Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ εδρεύει στην Αθήνα, αλλά έχει αποστολή σε όλη τη ζώνη ευθύνης της ΑΣΔΕΝ αποτελώντας έτσι «τα μάτια και τα αυτιά» αυτής και ο νέος Διοικητής του προαναφερθέντος Μείζονος Σχηματισμού του Ελληνικού Στρατού ενημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συγκροτήματος, συνομίλησε με το προσωπικό και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ