Αρχική » , , , » Βιογραφικό-Μήνυμα Σχη ε.α. (Ο) Μακρή Γεώργιου, υποψηφίου μέλους για ΔΣ/ΕΑΑΣ

Βιογραφικό-Μήνυμα Σχη ε.α. (Ο) Μακρή Γεώργιου, υποψηφίου μέλους για ΔΣ/ΕΑΑΣ

Μακρής Γεώργιος
ΣΧΗΣ ε.α. (Ο)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1963 στην Θεσσαλονίκη. Είμαι έγγαμος με την Ιωάννα Βάκουλη από τις Σέρρες και έχουμε δύο κόρες 23 και 19 χρονών.  Είχα εισαχθεί στη ΣΣΑΣ το 1981 και αποφοίτησα το 1986 ως Ανθυπολοχαγός Οικονομικού.

Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της ΝΟΕ του ΑΠΘ και έχω φοιτήσει  σε όλες τις σχολές του Σώματος μου καθώς και στην Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ).

Υπηρέτησα σε όλες τις θέσεις και υπηρεσίες του Οικονομικού Σώματος που προβλεπόταν για τον εκάστοτε βαθμό που έφερα, και ιδίως στις  Μηχανογραφικές Μονάδες του Σώματος καθώς και σε θέση του ΝΑΤΟ και τιμήθηκα ομοίως με όλα τα Μετάλλια Παράσημα και Διαμνημονεύσεις.

Ομιλώ άριστα την αγγλική γλώσσα. Αποστρατεύτηκα, με αίτησή μου, το 2010 με το βαθμό του Συνταγματάρχη. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ενεργά για την προάσπιση των συμφερόντων των αποστράτων συναδέλφων και ορφανικών οικογενειών τους και συμμετέχω στα διοικητικά συμβούλια της ΕΑΑΣ και του Σύνδ. Αποφ. ΣΣΑΣ, ΕΚΟΕΜΣ κ.α.

Μακριά από πολιτικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες πιστεύω ότι το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ που θα αποτελείται από παλιούς και ιδίως νέους έντιμους, άφοβους και ειλικρινείς ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, είναι η καλύτερη λύση.

Πιστεύω να ανταποκριθώ των καθηκόντων μου στις υποχρεώσεις μου ως μέλος του ΔΣ όπως έκανα σε όλη μου την ζωή και στην θητεία μου ως Έλληνας Αξιωματικός.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Διαμένω μόνιμα στην Αθήνα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944854035 και *790935
Email : olkgm@yahoo.gr

Μακρής Γεώργιος
ΣΧΗΣ ε.α. (Ο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ