Η Μεγάλη «Σφαγή» στις Κρίσεις ΕΔ-ΣΑ


Την περασμένη εβδομάδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, στη μάχη κατά του χιονιά. Φρόντισε τη μεταφορά 87 ασθενών προς νοσηλευτικά ιδρύματα. Μετέφερε σε ασφαλή σημεία 336 άτομα που αποκλείστηκαν αλλά και άλλους 144 γιατρούς και νοσηλευτές από και προς τον χώρο εργασίας τους. Επενέβη σε άλλες 10 περιπτώσεις για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων, μεταφορά φαρμάκων και τροφίμων κ.λπ.

Μέσα σε αυτήν την ένταση, λοιπόν, η κυβέρνηση έκρινε σκόπιμο να ξεκινήσει τις ετήσιες κρίσεις στο Σώμα, διοχετεύοντας μάλιστα σε φιλικά της ΜΜΕ πληροφορίες για το ποιοι κόβονται και ποιοι προάγονται, με πρώτον στις αποστρατείες ανώτατο αξιωματικό που είχε κάνει καταγγελίες για ύποπτες συμβάσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για στελέχη της πολιτικής ηγεσίας.

Ακολούθησε ένας μικρός χαμός. Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας λέγεται ότι διαμήνυσε στο Μαξίμου πως δεν πρόκειται να υπογράψει προαποφασισμένες κρίσεις που έγιναν εν αγνοία του, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί σε συνεργάτες του ότι όλες οι κρίσεις μεθοδεύτηκαν από συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Και προ του κινδύνου κυβερνητικής κρίσης, οι ανακοινώσεις πάγωσαν μέχρι να ξεπαγώσει η Ελλάδα.

Από βδομάδα, όμως, οι κρίσεις στην Πυροσβεστική θα ανακοινωθούν, ενώ ταυτόχρονα θα αρχίσουν και οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, όπου προμηνύεται «σφαγή» ώστε να μην υπάρξει τα επόμενα χρόνια κανένας ανώτατος αξιωματικός στην επετηρίδα που να μην είναι αρεστός στην κυβέρνηση.

Για να ακολουθήσουν και οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου προαναγγέλλεται νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Με υπουργό Καμμένο και σκιώδη υπουργό Άδωνη. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει...

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 15/01/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ