Διπλό άγχος στο Πεντάγωνο


Η ατμόσφαιρα έντασης δεν υποχωρεί στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα στο Πεντάγωνο αγχώνονται με τις περικοπές των 400 εκατ. από τον προϋπολογισμό του υπουργείου, που δεν έχουν κάνει, αν και τις έχουν υποσχεθεί στο κουαρτέτο και που οι δανειστές τις απαιτούν, αλλά και από την ραγδαία επιδείνωση των εξοπλιστικών ισορροπιών στο Αιγαίο.

Τα τελευταία νέα από την Άγκυρα για τις πρόσθετες παραγγελίες μαχητικών πέμπτης γενιάς «ήρθαν καπάκι». Ενώ οι φόβοι των βετεράνων, όπως ο πρώην Α/ΓΕΣ Χρ. Μανωλάς, ότι κάποια στιγμή θα υποχρεωθούμε να πολεμήσουμε στο Αιγαίο ακούστηκαν ως «εφιάλτης».

(DEAL NEWS 11/11/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1 σχόλια:

  1. φόβοι των βετεράνων !! ποιοι βετεράνοι ωρε λαμογια δημοσιαγραφίσκοι....Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....αλλα αυτό είναι κοινο μυστικό ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ